- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
Aktív témák
-
totyax
aktív tag
válasz
üzenetére
ha már ennyi bajod van vele, akkor minek használod?
Értem. Szerinted csupa jót és dicsérőt lehet írni. Visszamehetnénk a kommunizmusba is ilyen alapon. Az állandó seggnyalás nem vezet sehova, a rendszer előbb-utóbb összeroppan

amúgy a nyomorult TB-ben pl. lehet állítgatni, hogy milyen kódlapot használjon. rendszeresen jönnek fekete négyzettel...
Meg kéne tanulj olvasni. Azt írtam hogy a csatolt zip fájlban található fájlt nem tudtam megnyitni, ennek a TB-hez semmi köze, ő átadja az archívumkezelőnek aki aztán nem tud vele mit kezdeni. Egyébként egyik legelső cselekedetem volt hogy TB-ben átállítottam a kódlapot a Magyarországon kompatibilis közép-európai kódlapra. Nekem van egy hazám, és annyit tudok itt mi a legelterjedtebb kódolás.
te a magyarításhoz mennyit tettél hozzá? vagy az egyébként ingyen letölthető és használható rendszer létrehozásához mivel járultál hozzá?
Nem én hirdetem úton útfélen hogy a linux az oprendszerek csúcsa és csodája, sőt egyenesen hülye az aki windowst használ linfos helyett. Pár évente megnézem hol tart a linux, talán most először mondom azt hogy szinte használható is lenne, de mindig belefutok valami baromságba. Jól olvasom hogy te sem tudtál megoldási javaslatot arra az egyszerű problémára ami felmerült? Így viszont beálltál a flémelők sorába, köszönjük Emese

Aktív témák
- Mobil flották
- alza vélemények - tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hardcore café
- Elektromos autók - motorok
- Sorozatok
- Formula-1
- Elektromos cigaretta 🔞
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- További aktív témák...
- 192 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5060 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Fujitsu Esprimo D7011 Intel i7-11700 16GB 512GB 1 év garancia
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest