Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Sötétvörös iPhone 18 Pro, ezüst-fekete iFold?
- Közeleg a Fairphone 6 első főverziófrissítése
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
h-yle
addikt
válasz
Kendek
üzenetére
Ha csak az MBR ment gallyra attól az adat még ottvan/volt. Sőt az MBR-t is vissza lehet állítani. Meg a partíciós táblát is. Mondjuk btrfs-el még nem próbáltam, szóval lehet, hogy az ellen nem véd.
De legalább megtanultad, hogy nem szabad "játszani" a fontos adatokkal.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
body007: Zavarja a szépérzékem, hogy minden tökéletes, csak az nem
Lehet majd ráeresztek egy újabb kernelt, bár némi ubuntu fórum túrás után kiderült, hogy ez már egy pár éve létező hiba, amit máig nem javítottak. Vagy csak én nem találtam meg.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kihagyhatatlan ajánlat! Lenovo ThinkPad P14s Gen 5 Ultra 7 165H (vPro) 32gb DDR5 ram RTX500 ADA 3K
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 256GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Lehet majd ráeresztek egy újabb kernelt, bár némi ubuntu fórum túrás után kiderült, hogy ez már egy pár éve létező hiba, amit máig nem javítottak. Vagy csak én nem találtam meg.