Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi MI-3 - odavág a nagyoknak
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Yettel topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Aktív témák
-
h-yle
addikt
válasz
Kendek
üzenetére
Ha csak az MBR ment gallyra attól az adat még ottvan/volt. Sőt az MBR-t is vissza lehet állítani. Meg a partíciós táblát is. Mondjuk btrfs-el még nem próbáltam, szóval lehet, hogy az ellen nem véd.
De legalább megtanultad, hogy nem szabad "játszani" a fontos adatokkal.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
body007: Zavarja a szépérzékem, hogy minden tökéletes, csak az nem
Lehet majd ráeresztek egy újabb kernelt, bár némi ubuntu fórum túrás után kiderült, hogy ez már egy pár éve létező hiba, amit máig nem javítottak. Vagy csak én nem találtam meg. -
h-yle
addikt
Üdv!
Nemrég feltettem egy EEEPC 900-ra (900MHz Celeronos verzió) 10.4-es NBE-t. Fel voltam készülve pár napnyi terminálban/fórumokon való túrásra, de nem kis meglepetésemre minden azonnal működött. Azt hittem álmodom.

A kezdeti sokk után viszont észrevettem, hogy az akkut nem jól kezeli a rendszer. Azt írja, hogy 0.7Wh épp a töltöttség, a maximális meg 0.8 (egyébként 43,7 vagy valami hasonló) töltési idő meg 20 óra 1.9%-ra.
XP alatt nem volt ilyen gond, és az akku is bírja legalább egy órát (tovább még nem próbáltam), szóval valami szoftos nyűg van. Erre van valami megoldás?
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
- Eladó ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB / 24 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- iPhone 12 Mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4211, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Lehet majd ráeresztek egy újabb kernelt, bár némi ubuntu fórum túrás után kiderült, hogy ez már egy pár éve létező hiba, amit máig nem javítottak. Vagy csak én nem találtam meg.