- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Több fény kell, hogy a OnePlus 15T vonzóbb legyen
- Telekom mobilszolgáltatások
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- Magisk
- iPhone topik
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
Húha. Bekapcsoltam a compress opciót a btrfs fájlrendszeren és szemlátomást megtáltosodott az írás. Azért eddig csak ritkán láttam 110 MB/s fölötti másolási sebességet, de most szépen tartotta is, olyan 117 volt a csúcs nagy fájlok esetén. Azt bizony nem tudom, hogy kevesebb helyet foglalnak-e a fájlok vagy sem, mert nincs mivel megnézzem. Annyi azért benne van, hogy a procihasználat erősen megnő fájlműveleteknél, viszont annyi szálon dolgozik, ahány szálon képes a processzorunk. Ezt ellenőriztem úgy, hogy megnéztem a folyamatokat, és pont 3 db btrfs-delalloc- nevezetű dolgozott éppen másolgatás közben, szépen terhelve a processzort. Majd csinálok időmérést is a sima és a compress között, aztán megírom az eredményt.

Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bioshock 2 Special Edition
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- darkFlash Shadow Pro
- Honor Magic V5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65QNED87A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - PIROS 3 év garancia!
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest