Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Dreame megmutatta, hogy valójában mekkora - porszívótól az autóig - CES
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Yettel topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
Aktív témák
-
J97
tag
Üdv!
A korábbi felbontás problémámat úgy látszik sikerül megoldani. Beszerzés alatt áll egy nvidia kártya. Kaptam egy olyan tippet is, hogy vegyek 25 tűs D-SUB kábelt a régebbi 24 tűs helyett, akkor hátha felismeri a TV natív felbontását, de meguntam és időm sincs az ATI driverrel kísérletezgetni. Más! Édesanyám gépére is ubuntut telepítettem, mivel az XP -vel mindig összeszedett mindenfélét netezés közben. Már meg is szokta, tettszik is neki, gyorsabb is az ő régi vasán, mint az XP. Viszont a barátnőitől rendszeresen kap emailben powerpoint bemutatókat, ezt az open office bemutató készítője nem mindig nyitja meg és jeleníti meg maradéktalanul. Esetleg nem tudnátok ajánlani valami ppt nézegető programot linuxra, ami nagyobb kompatibilitással bír az m$ officeos ppt-vel szemben? Szerkesztési funkció nem kell, csak viewer, ő úgyis csak nézegeti őket.
Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ könyv: Walter Isaacson Elos Musk - keménykötésű
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest