Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
Ne veszekedjetek már!

Nekem első próbálkozásra ment az ADSL-en lógó T-Home-os WiFi-s routerre kapcsolódó Asus bedugós WiFi adapterrel a net tegnap. Ellenben néha egyszerűen ledobott. Persze előtte Win7 RC volt fönn és azzal is...
De így megnyugodtam, hogy nemcsak nálam nem tökéletes a dolog. Azonban vért izzadtam, mire a jutub videókat elindulásra bírtam...
/FF alatt./ Mondjuk én életemben először láttam közelről Linuxot, úgyhogy így is meg voltam elégedve. 
Szerk.: persze 9.10
Aktív témák
Aktív témák
- PlayStation 5
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple MacBook
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Synology NAS
- Jövedelem
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- EA Sports WRC '23
- Milyen routert?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 W11
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Eladó újszerű Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB levendula / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De így megnyugodtam, hogy nemcsak nálam nem tökéletes a dolog. Azonban vért izzadtam, mire a jutub videókat elindulásra bírtam...
/FF alatt./ Mondjuk én életemben először láttam közelről Linuxot, úgyhogy így is meg voltam elégedve.