- MIUI / HyperOS topik
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Macrodroid
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Yettel topik
- Google Pixel 10a – évismétlés
Aktív témák
-
válasz
ntomka
üzenetére
Nem, úgy indítottam, ahogy leírtad. Felbontást tudok állítani, frissítést nem. Tartok tőle, hogy a driver nem kezeli, hogy a monitor 75Hz-n, a TV 50Hz-n menjen, hanem egyformára fixálja.
Másik nagy gondom a Thunderbird. A szoftverlistából feltéve egyrészt angolul pakolja fel (miért?!), ráadásul csak a 2-es verziót. A 3-ashoz meg meg folyton rá kell nyomni a futtatás engedélyezéséhez, mert szöveges parancsfile-t futtat. Ezt is túlélném. Viszont most ahhoz képest, hogy magyart töltöttem le, Inbox és Draft jelenik meg az újonnan létrejövő mappáknál, ha át akarom nevezni, akkor létrejön ugyanaz mégegyszer (az egész beérkezett leveleket lemásolja). Ez már eleve gáz, de amikor bezárom a programot és újra megnyitom, már csak az Inbox nevű van meg. Oké, hogy átirányítottam a könyvtárakat az NTFS rendszerre, mert közösíteni akarom, hogy XP-ről is használni lehessen, de az is magyar volt. Nem értem, hogy lehet így elcseszve valami. Édesanyám gépéről van szó, tehát angol verzió használata nem megoldható. Félő, hogy marad az XP, mert ennek a Linuxnak még olyan gyermekbetegségei vannak, hogy szánalom. De legalább gyorsan indul. Hurrá.
Aktív témák
- Formula-1
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Jövedelem
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen routert?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- BMW topik
- Metal topik
- További aktív témák...
- Lenovo 13w Yoga 2in1 Gen 2 AMD Ryzen 3 7330U 8 GB RAM 256 GB SSD Premium garancia FHD IPS TOUCH
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Maximus IX Hero Z270 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell Optiplex/Precision MT/SFF 3430, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ 7.-8.-9.gen/ SZÁMLA- GARANCIA
- Canon MG2450 multifunkciós nyomtató + új színes patron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest