- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megerősítést kapott a kompakt csúcsmobil OnePlus 15T érkezése
- Sötétvörös iPhone 18 Pro, ezüst-fekete iFold?
- MWC 2026: Xiaomi termékdömping lesz szombaton, ezek a cuccok érkeznek
Aktív témák
-
wíd
csendes tag
hello! most egy ubuntu netbook remix-el ellátott netbookról írok.egy tdk 16gbos pendrive a lelke, de most a belső 2gigára vmi bajt ír. állítólag azon fennmaradt a "mezei" 9.10. az írj , idézem: disk is being used outside design parameters .ha belelépek az ablakba (bocsi a windózos kifejezésekért) akkor felhozza a palimpset disk utilityt. ezt írja az ssdre:1,8gb filesystem,8,2mb extended,ebből 8,2mb swap, és ezt írja a pendrive-ra: 15gb filesystem: 724mb extended és ebből 724mb swap. elvileg a pendriveról megy a cucc, de honnan lehet ezt biztosan kideríteni? és hanem arról megy akkor nyugodtan töröhetem az ssd tartalmát?
igencsak kezdő vagyok, és ezért számomra is érthető válaszoknak örülnék
előre is köszönöm
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Antivírus szoftverek, VPN
- AKCIÓ! MSI Claw A1M 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- Használt Sharkoon Skiller SGK3 német mechanikus billentyűzet / 12 hó működési garancia
- Apple iPhone 15 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC FEKETE - KÉK 3 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest