Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Idő előtt felbukkant a Galaxy A57 egy európai webshopban
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Kívül iOS, belül iPadOS futhat az iPhone Ultrán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
válasz
FixY67
üzenetére
Nem, tényleg nem értem, miért beszélsz marhaságokat, ráadásul rossz példát mutatva a wannabeknek.
A Nagios system requirements oldalán ez van:
System Requirements
The only requirement of running Nagios is a machine running Linux (or UNIX variant) and a C compiler. You will probably also want to have TCP/IP configured, as most service checks will be performed over the network.
You are not required to use the CGIs included with Nagios. However, if you do decide to use them, you will need to have the following software installed...
1. A web server (preferrably Apache)
2. Thomas Boutell's gd library version 1.6.3 or higher (required by the statusmap and trends CGIs)Mivel itt sehol nem igénylik az Intrepidet, én javasolnám helyette a Hardy-t, mint 5 évig támogatott verziót (8.04). Nagios erre is simán felmegy, sőt, ha jól látom, plugin-gyűjtemény is van hozzá.
Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PCIe 5.0/4.0/3.0 Riser kábelek 90-os hajlított csatlakozóval (220mm/300mm)
- Xiaomi 14T Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite használt, szép állapot 97% akku 6 hónap garancia
- iiyama G-Master GB3271QSU 31.5 QHD IPS 165Hz 1ms 400nit Samsung panel G-Sync Vsync 1év Alza Garancia
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest