- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- One mobilszolgáltatások
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Mobil flották
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
válasz
FixY67
üzenetére
Nem, tényleg nem értem, miért beszélsz marhaságokat, ráadásul rossz példát mutatva a wannabeknek.
A Nagios system requirements oldalán ez van:
System Requirements
The only requirement of running Nagios is a machine running Linux (or UNIX variant) and a C compiler. You will probably also want to have TCP/IP configured, as most service checks will be performed over the network.
You are not required to use the CGIs included with Nagios. However, if you do decide to use them, you will need to have the following software installed...
1. A web server (preferrably Apache)
2. Thomas Boutell's gd library version 1.6.3 or higher (required by the statusmap and trends CGIs)Mivel itt sehol nem igénylik az Intrepidet, én javasolnám helyette a Hardy-t, mint 5 évig támogatott verziót (8.04). Nagios erre is simán felmegy, sőt, ha jól látom, plugin-gyűjtemény is van hozzá.
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eladó PC dobozos játékok, Collector's is
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF brand számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD UHD630 250W WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest