- Google Pixel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Több fény kell, hogy a OnePlus 15T vonzóbb legyen
- Telekom mobilszolgáltatások
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- Magisk
Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
Nagyon nagy gondban vagyunk, segítség kéne.
Van egy linux alapú videorögzítő szoftverünk. Elvileg Ubuntu alapú.
A system logból ennyit tudtam kiszedni a kernelről:Linux version 2.6.28.10 (keedi@askdna) Gcc version 4.3.3 Ubuntu 4.3.3-5ubuntu4
Lehetőség van arra, hogy szoftver alatt raid 1 tömböt hozzunk létre. Ezt meg is csinálja elvileg, összeszinkronizálja a két lemezt, de amikor a lemezkezelőből kilépve csatlakoztatni akarjuk a tömböt, akkor azt írja ki,hogy nem tudja csatlakoztatni a lemezt. (Több gépen, több hdd-vel is próbáltuk már) Sajnos terminál nincs.
Bebootól a gép és rögtön maga a szoftver kezelőfelülete amit elérhetünk, semmi több.Ilyen ügyben esetleg valaki tud segíteni, aki komolyabban benne van? (esetleg a szoftvert is rendelkezésére tudom bocsátani.Itt a main server.)
Aktív témák
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Új Dell G15 Gamer FHD IPS 165Hz i7-13650HX 14mag 16GB 1TB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Apple iPhone XR 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 1TB NVMe SSD, 1 év gar 2230
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4050 6GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Bebootól a gép és rögtön maga a szoftver kezelőfelülete amit elérhetünk, semmi több.