Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
ALI_G
veterán
rendeltem még régebben 7.04-es ubuntut, meg is jött szépen. Tegnap berakom, hogy install, vista ledúrás, és nem bootolt. XP SP2-be be, be se tölt, fel se pörög. Ki-be, ki-be vagy 3-4x, aztán egyszer "elkapta". Nagy nehezen beolvasta, bejött egy kis logo, és semmi. Totalcmdben alig tudta beolvasni. Próbáltam még párszor az installt, de csak nem olvasta be bootra.
Kértem kölcsön egy ugyanilyet, az is rendelt. 2. alkalomra ezt már beolvasta a drive, de tcm most is haldoklik és semmi autorun nincs, csak egy kis logo
mi lehet a baj? A drive elég új, pár hónapos.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG G8X ThinQ OLED Dual Screen Dual SIM 6GB 128GB Meridian Quad DAC Hibátlan szép állapotú Garancia
- Gainward RTX 5060 Ti Python III 16GB GDDR7 128bit (NE7506T019T1-GB2061T) Videokártya
- Bontott Bosch Smart Home Intelligens radiátor termosztát II / 12 hó jótállás
- Infinix Zero 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eladó Dell Latitude 5340 i5-1345U 16 GB DDR5 Törésgarancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest