- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- iPhone topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
válasz
Speeedfire
üzenetére
"mindenféleképpen kellene gui ha openbox ha fluxbox vagy xfce de vmi kell az xmbc alá"
xbmc alá nem kell fluxbox, meg xfce, neki szerintem elég az xorg. Legalább is freevo és mythv is beéri vele."mivel ha otthon vagyok és filmet akarok nézni akkor ne kelljen billentyűzetet keresni se távoli asztalt megnyitni"
Bekapcsoló gombra beállítod, hogy egy szkript induljon és indítsa az xbmc-t?
"sztem az rtorrent megfelelő lesz ha van webui felülete"
Van neki több is, de szerintem transmission-daemont könnyebb konfigolni. Nekem legalább is sokkal kisimultabb."csak iso-kat használok itthon szóval akkor azt meglehet oldani parancssorból is akár"
Meg. De ha nagyon megnézed még xbmc plugin is van hozzá, és akkor még könnyebb."zóval marad az ntfs bár aztán lehet h mégis ráveszem magam egy kis idő után"
Igen. Kb az első 100% cpu load után.
"dsl alatt is van ablakozó felület ahhoz meg márcsak a programok kellenek
vagy nem jól mondom?"
De kb. Csak nagyon nézd meg, hogy mit lehet feltenni rá könnyen. Nem egy sima sinaptyc menet lesz.
"aztán majd kiderül mennyi memóriát, procit eszik meg"
Memóriád van bőséggel, a proci lesz vékony egy kicsit.
Aktív témák
- Részletfizetés.Bontatlan. Gamer szék noblechairs HERO PU Bőr fekete/fekete 24 hónap garancia.
- Kihagyhatatlan ajánlat! Lenovo ThinkPad P14s Gen 5 Ultra 7 165H (vPro) 32gb DDR5 ram RTX500 ADA 3K
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest