- iPhone topik
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
v.attis
őstag
válasz
Major Major
üzenetére
Oké, de akkor hogyan tehetem meg azt, amit a win alatt mondjuk total commanderrel két kattintással megteszek?
Tehát, áthelyezés, törlés, ilyesmi?
Igaz, még nem álltam át teljesen élesben az Ubuntura, majd a 9.10-től akarok, de ebben is letiltott néhányszor mindennapos műveletet. Elég sokszor torrentezek, családi médiákat rendezgetek, a fájlműveletek nálam mindennaposak, sőt mindenórásak és nekem nagyon kényelmetlen, hogy egyszercsak valamit nem tudok megcsinálni.
Mondjuk legutóbb egy ikon témát kellett másolnom az Ubi mappájába, azt megértem, hogy nem engedi elsőre, de ha egy teljesen független, ntfs partíción dolgozok, ott hadd csináljak már mindent úgy, ahogy akarok!
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPhone topik
- ZIDOO médialejátszók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Xiaomi 14T 25,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest