Hirdetés
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Android szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Apple Watch
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
Aktív témák
-
Most meg van vagy nincs meg a program?

Érthetően leírja: Nyiss egy terminált, navigálj oda ahova letöltötted a l2encdec.exe-t (sztem érdemes lenne csinálni neki egy könyvtárat és mellémásolni a l2.ini-t), add ki a megfelelő parancsot wine l2encdec.exe -l l2.ini vagy wine l2encdec.exe -s l2.ini ez visszaforditja a filet, gedit dec-l2.ini-vel szerkezd, a vége meg egyértelmű: Menjünk vissza a konzolba és fordítsuk vissza. (korábbi l2.ini-t az l2encdec könyvtárából távolítsuk el) - ez gondolom azért kell, h ne sípoljon, h már van olyan file -
Wine l2encdec.exe -h 413 dec-l2.ini l2.ini - itt meg 2 x volt de sztem elég egy is
Másoljuk vissza a játék system könyvtárába, írjuk felül és mehet a játék."sok sikert

Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 Pro (256 GB) (rendelhető)
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black 12/256 GB-karcmentes Garancia 2028. 08. 23-ig
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest