Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
harry
veterán
Tapasztalt már valaki olyat, hogy távoli gépről nagy adatmozgatásnál az ideig elérhetetlenné válik? Másolok a másik gépről (néztem azt hiszem nfs-t és samba-t is), és idővel megáll, nem válaszol pingre sem, majd ~ perc múlva ismét elérhető. Csinálta ezt már 8.04 ubuntuval és most 9.04Mythbuntuval is. Valamilyen realtek alaplapi gigabites csoda. Mivel lehet gond?
Másik gondom, szintén ez a gép, megy éjjel-nappal, de egyszer csak azt látom, nem elérhető. Rá van kötve egy TV, XBMC felülettel (lévén ez egy htpc és home-server gép), és azt látom, hogy lefagyott, nem reagál semmire, az alul futó szöveg is megállt. Ezt mi okozhatja? Megpróbálom átfésülni a logokat, na de a géphez nem is nyúltam, csk azt vettem észre egyszer, hogy nem elérhető. Nem hinném, hogy túlmelegszik, vagy hasonló, mert reset után jól megy, meg akkor gondolom lekapcsolna.
Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 256GB / 12 hó jótállás
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest