Hirdetés
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
mob_zzz
üzenetére
teljes méretben? ezt nem teljesen értem, nekem az emesene teljesen jól működik ilyen szempontból. illetve az van, hogy minden kontaktodhoz meg kell jegyezze külön az ablak méretét (ahogy például a skype is ilyen), de aztán legközelebb már akkora lesz.
az értesítésekhez pidgin alatt aktiválni kell a "libnotify popups" nevű plugint (lehet, hogy külön kell telepíteni, ha nincs a tools/plugins alatt ilyened, de fent van a repóban). ezután az ubuntu alap ballon értesítéseit fogja használni. illetve van még egy rakás hasznos plugin, szerintem érdemes nézelődni.
az avatárokat nem tudom pontosan hogy érted, a fejlécben meg kell jelenjenek alapból, feltéve ha van beállított avatárja az iletőnek. amúgy nem tudom wlm alatt hogy van, évek óta nem használtam azt a cuccot (sőt, lehet, hogy soha nem használtam, nem emlékszem pontosan).
Aktív témák
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 16GB 1TB RTX 4060 8GB
- Eladó Huawei P Smart Z 4/64GB zöld / 12 hónap jótállás
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
- 27% - iiyama G-MASTER G2470HSU-B6 IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest