- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Mobil flották
- 10 hasznos trükk Xiaomi / Redmi / Poco telefonokhoz
- Huawei Pura 80 Pro – a másik zsebbe
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
mob_zzz
üzenetére
teljes méretben? ezt nem teljesen értem, nekem az emesene teljesen jól működik ilyen szempontból. illetve az van, hogy minden kontaktodhoz meg kell jegyezze külön az ablak méretét (ahogy például a skype is ilyen), de aztán legközelebb már akkora lesz.
az értesítésekhez pidgin alatt aktiválni kell a "libnotify popups" nevű plugint (lehet, hogy külön kell telepíteni, ha nincs a tools/plugins alatt ilyened, de fent van a repóban). ezután az ubuntu alap ballon értesítéseit fogja használni. illetve van még egy rakás hasznos plugin, szerintem érdemes nézelődni.
az avatárokat nem tudom pontosan hogy érted, a fejlécben meg kell jelenjenek alapból, feltéve ha van beállított avatárja az iletőnek. amúgy nem tudom wlm alatt hogy van, évek óta nem használtam azt a cuccot (sőt, lehet, hogy soha nem használtam, nem emlékszem pontosan).
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- iPhone topik
- Bundle topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- E-book olvasók
- Star Wars rajongók
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H610M i3 13100 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB XIGMATEK Cooler Master 700W
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 W11
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest