Hirdetés
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Aktív témák
-
lapa
veterán
nagyságrendileg az történt, amit javallasz:
tar cvpzf backup.tgz --exclude=/proc --exclude=/lost+found --exclude=/backup.tgz
--exclude=/mnt --exclude=/sys /...bár ez nem a tökéletes másolat, de csak pár másik könyvtár lett kihagyva, az opciókhoz nem nyúltam. ja, semmi lényeges nem volt a fentieken kívül kihagyva. utána pedig asszem második vinyóként lett berakva az új, és annak az előkészített első partíciójára lett visszanyomva a tar.gz, az alábbival:
tar xvpfz backup.tgz -C /<mount pont>
az is lehet, hogy cd-ről butultam, már nem tudom. namost azt nem tudom kellett-e volna valami varázsigét mondanom visszatöltés előtt, ahogy tudom nem.
a visszaállítást követően ugyebár az új lemezre meg kellett csinálnom a backupból kimaradt könyvtárakat. ahogy nézem kicsit elsiettem a dolgot, mert /media és /mnt nincs. a többit root-tal csináltam, az gondolom nem lehet túl nagy gond. viszont gondolom a /mnt hiánya annál inkább... (sóhaj)
szóval akkor megnézem holnap egy friss mentéssel, még az is lehet megírom életem első pingvines szkriptjét. addig is köszi, nagyon remélem ez megoldja majd.
Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Villanyszerelés
- Óra topik
- hcl: Asus RT-AC57u unbrick vs TFTP :D
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ASRock lapok általában
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-G - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest