Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Aranyozott különkiadást kapott a Red Magic 11 Pro+
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- CES 2026: Okosgyűrűt és akciókamerát hoz Vegasba a Dreame
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Szükségem lett linuxra, ezért feltettem egy gépemu programmal (Paralells) az Ubuntu-t. Szépen és jól műküdött, ez az új fajta telepítés egy nagy plusz szerintem, tényleg egyszerűbb és jobban használható mint egy windows telepítés

Viszont miután felraktam, kiírta, hogy 109 frissítés elérhető...gondoltam nosza rajta, frissített is. Majd mondja, hogy restart. Újra is indítottam, viszont innentől kezdve hibák sorával leállt, és el sem indult a rendszer
Mivel még semmit se állítottam be rajta, gondoltam egyszerűbb lesz újrarakni (épp folyamatban). Viszont mit kéne tennem, hogy ez ne forduljon többet elő? (igazság szerint kb 1 évvel ezelőtt pont hasonló okok miatt töröltem a gépről)
Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Mivel még semmit se állítottam be rajta, gondoltam egyszerűbb lesz újrarakni (épp folyamatban). Viszont mit kéne tennem, hogy ez ne forduljon többet elő? (igazság szerint kb 1 évvel ezelőtt pont hasonló okok miatt töröltem a gépről)