Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Árat emel a Vivo és az iQOO Kínában
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Jobb zajszűréssel és okos funkciókkal töltve megjelent az Apple AirPods Max 2
- iPhone topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Szükségem lett linuxra, ezért feltettem egy gépemu programmal (Paralells) az Ubuntu-t. Szépen és jól műküdött, ez az új fajta telepítés egy nagy plusz szerintem, tényleg egyszerűbb és jobban használható mint egy windows telepítés

Viszont miután felraktam, kiírta, hogy 109 frissítés elérhető...gondoltam nosza rajta, frissített is. Majd mondja, hogy restart. Újra is indítottam, viszont innentől kezdve hibák sorával leállt, és el sem indult a rendszer
Mivel még semmit se állítottam be rajta, gondoltam egyszerűbb lesz újrarakni (épp folyamatban). Viszont mit kéne tennem, hogy ez ne forduljon többet elő? (igazság szerint kb 1 évvel ezelőtt pont hasonló okok miatt töröltem a gépről)
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Apple iPhone 11 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mivel még semmit se állítottam be rajta, gondoltam egyszerűbb lesz újrarakni (épp folyamatban). Viszont mit kéne tennem, hogy ez ne forduljon többet elő? (igazság szerint kb 1 évvel ezelőtt pont hasonló okok miatt töröltem a gépről)