Hirdetés
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Aktív témák
-
zodo
nagyúr
Köszönöm hBd -nek a bíztatást.
Pár perce telepítettem az Ubi 8.04-t egy Compaq Ipaq ( 733mhz / 256Mb ) gépre és kezeli az 1440x900 -as felbontást.
( ,bár nem tudom miért nem lepődtem meg ,hogy az ubi alapból kezeli ,majd a monitorom felbontását )
Viszont ,mint mindig kérnék egy kis segítséget, mert sokadjára próbálkozom ezzel a rendszerrel, de ezidáig nem sikerült mélyebb ismeretekre szert tennem.
Hogyan tudnám gyorsítani a rendszeremet ?
( ha a Synaptic-ban elkezdem törölni a felesleges progikat ,az már segít valamelyest ? )
Még nem volt aktív netem a rendszer telepítésekor így nem lett minden magyar. Bementem a System / Adminisztráció / Nyelvi támogatás-ba ,kiválosztottam a magyart il. eltávolítottam az angolt és restart útán sem történt változás. Synaptic-ba kerestem , neten is , de nem találtam helyessen mükődő oldalt.
Mégis ,hogyan tudnám feltenni a language pack-ot ?
Telepítettem 159 db frissítést ,de újraindítás útán újabb 239 db érhető el a manager-be , ez normális ?Előre is köszi a válaszokat.
Addig is visszakeresek ,egy -két régebbi próblémám megoldásaira.
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Trollok komolyan
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Robogó, kismotor
- Temu
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs