hát nem is tudom. az a baj, hogy ez egy htpc-ként használt cucc, emlékeim szerint heteket közdöttem anno, mire a dvb-s meg a vidik meg hangok működni kezdtek. most is csak azért mertem hozzányúlni, mert nagyon kéne a Sketchup és mert elhomályosult már az orbitális szívások emléke.
tekintsd ezt egy produktív szervernek, úgy gondolom a legbiztosabb megoldás egy régebbi verzió visszaállítása lenne. csak azt nem tudom mit és hogyan nyomjak vissza a backup tgz-ből. meg vagyok győződve róla, hogy a hibakeresés előbb-utóbb zsákutcába torkollana. futnia kéne a tévének még ma, holnap reggel meg dolgoznom kellene a gépen, igen kényelmetlen notival hekkelni.
a modeline-k már felül lettek írva az eredeti /etc/X11 visszatöltésekor ha jól értem ez az xorg.conf file. ez még mindig nem elég, odáig jut el, hogy szürke képernyő fekete kereszttel. utána ctrl - alt - bksp mert semmise lesz belőle.
korábban olyan volt, hogy boot és a grafikus felület elhullása után ctrl - alt - F n billre semmitse kaptam, még a monitort se kapcsolta be. gondolom mert akkor nem volt benne egy fia fewlbontás sem. most viszont igen, csak még mindig nem megy vmiért...
ja, ati 3450 hd vagy mi.