- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Azonnali mobilos kérdések órája
Aktív témák
-
Uniden
csendes tag
Sziasztok!
Épp most akarok áttérni linuxra, winxp helyett eddig jól is ment hisz amire használom a gépet megy innen is szépen(film, zene, msn, torrent, firefox). Ezek közül csak a filmmel nem bírok boldogulni először különböző kodekeket kerestem, több kevesebb sikerrel. Ugyanis totem elkezdte játszani a formátumot de volt olyan, hogy kép nélkül csak hang. Aztán láttam, hogy van VLC is linuxra, ami win alatt is elég híres program. Fel is telepítettem minden videómat szépen viszi addig a pontig, amíg teljes képernyőre rakom... akkor 10mpes töltés után be is hozza, és a video is megy, csak se egér, se billentyü marad a restart...
szerk: megpróbáltam csak nagyobbra venni az ablakot kicsivel akkor befagyott a kép, hang ment tovább.... szóval csak úgy tudom vele nézni a filmeket ahogy eredetileg megnyitja...
Tudnátok segíteni ebben a témába? Arra gondoltam, hogy esetleg a régebben felrakott kodekek zavarnak be, esetleg compiz, vagy Mac4Lin theme?
Aktív témák
- Kés topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Tesla topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OTP Bank topic
- Revolut
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- 27% - Számítógép! i7-4790 / GTX 1660 Super / 16GB DDR3 / 500GB SSD / 500w
- Eladó Redmi Note 10 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- HP ProDesk 400, 600 G2,G3 Mini és 600 G2 MT , félkonfig, bővítési opció, mini PC/NAS/HTPC alap
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest