Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
Aktív témák
-
Uniden
csendes tag
Sziasztok!
Épp most akarok áttérni linuxra, winxp helyett eddig jól is ment hisz amire használom a gépet megy innen is szépen(film, zene, msn, torrent, firefox). Ezek közül csak a filmmel nem bírok boldogulni először különböző kodekeket kerestem, több kevesebb sikerrel. Ugyanis totem elkezdte játszani a formátumot de volt olyan, hogy kép nélkül csak hang. Aztán láttam, hogy van VLC is linuxra, ami win alatt is elég híres program. Fel is telepítettem minden videómat szépen viszi addig a pontig, amíg teljes képernyőre rakom... akkor 10mpes töltés után be is hozza, és a video is megy, csak se egér, se billentyü marad a restart...
szerk: megpróbáltam csak nagyobbra venni az ablakot kicsivel akkor befagyott a kép, hang ment tovább.... szóval csak úgy tudom vele nézni a filmeket ahogy eredetileg megnyitja...
Tudnátok segíteni ebben a témába? Arra gondoltam, hogy esetleg a régebben felrakott kodekek zavarnak be, esetleg compiz, vagy Mac4Lin theme?
Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bittorrent topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mikrotik routerek
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- MIUI / HyperOS topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Eladó XpertVision GT 1030 Silent 2GB videokártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest