- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- iPhone topik
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Íme, a mágneses töltő, ami nem tapad az S26-hoz
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Aktív témák
-
Uniden
csendes tag
Sziasztok!
Épp most akarok áttérni linuxra, winxp helyett eddig jól is ment hisz amire használom a gépet megy innen is szépen(film, zene, msn, torrent, firefox). Ezek közül csak a filmmel nem bírok boldogulni először különböző kodekeket kerestem, több kevesebb sikerrel. Ugyanis totem elkezdte játszani a formátumot de volt olyan, hogy kép nélkül csak hang. Aztán láttam, hogy van VLC is linuxra, ami win alatt is elég híres program. Fel is telepítettem minden videómat szépen viszi addig a pontig, amíg teljes képernyőre rakom... akkor 10mpes töltés után be is hozza, és a video is megy, csak se egér, se billentyü marad a restart...
szerk: megpróbáltam csak nagyobbra venni az ablakot kicsivel akkor befagyott a kép, hang ment tovább.... szóval csak úgy tudom vele nézni a filmeket ahogy eredetileg megnyitja...
Tudnátok segíteni ebben a témába? Arra gondoltam, hogy esetleg a régebben felrakott kodekek zavarnak be, esetleg compiz, vagy Mac4Lin theme?
Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
- 195 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4477,92% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest