Hirdetés
- Google Pixel topik
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Macrodroid
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
Aktív témák
-
dbius
veterán
Valaki, aki használ Firefoxot megtenné, hogy az about:config -ból a font szűrőre kapott listát screenshot formájában belinkeli nekem, vagy elküldi mailben, stb...??
Telepítettem a myth tv-t, az felrakott egy csomó extra fontot, és azóta a firefox meghülyült, teljesen más fontokkal jön be a ph is, meg más oldal is. Nagyjából ki tudtam küszöbölni azáltal, hogy kikapcsoltam, hogy az oldalak ne használhassák a saját betűtípusaikat, de néhány oldal így szét van esve...
A myth tv-t leszedtem, de a problémám továbbra is fennáll, mert nem tudom milyen extra fontokat rakott fel, vagy hogy mit kavart nekem össze...
Így néz ki ha be van kapcsolva, hogy az oldalak használják saját betűtípusaikat: [link]
Így ha kikapcsolom és a saját beállításomat használom: [link] De így is szétesik néhány oldal
Font beállításaim, ezekkel ha kikapcsolom az oldalak saját betűtípusainak használatát, nagyjából helyesen jelennek meg, de nem minden: [link]
A minimális betűméretet azért adtam meg, mert a ph - ha ez nincs megadva - olyan apró betűkkel jeleníti meg a topiccímeket, hogy nagyítóval kell nézni.
Thx
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Battlefield 6
- Óra topik
- Milyen videókártyát?
- Megy a levesbe az LCD-s Steam Deck
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trollok komolyan
- Google Pixel topik
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest