Hirdetés
- Netfone
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban megvehető a Honor Magic8 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nagyot léphet előre az Oppo Find X10 kameraképességek tekintetében
- Felturbózott energiaszelettel érkezik a OnePlus 16
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
Studiossrác
aktív tag
Hellosztok.
Kezdő linux felhasználó vagyok. Felraktam a gépemre a legújabb ubuntut. Hp 6730s-es laptopom van. Van pár gondom:
1: Aty mobility radeon hd 3430 van a gépembe....Ha hozzáadás eltávolításnál felteszem az általa felajánlott ati drivert akkor az alkalmazásokból nem lehet elinídítani, újratelepítés után pedig egyszerűen nem látszódik a képernyó. Kriksz kraksz az egész csak a rendszer újratelepítése segít(3X is megpróbáltam
). Hogyan kell feltenni a vga kari driverét?
2: Hang...egész egyszerűen semmi sem szól. Mit ajánlotok mit tegyek fel neki?
3: egyben a legkisebb gondom(ha nem oldódik meg az se túl nagy probléma). Pidkin üzenetböngészőt használok, és az alap képet teszi ki az msn...windows alatt ugye betudom állítani, hogy beszélgetések alatt milyen képet lássanak a partnereim. Gondolom ez a kliens is tudja ezt, de hol tudom beállítani? Esetleg van ennél jobb kliens is?
Egyenlőre ennyi a kérdésem, amúgy tetszik a rendszer.
Jó gyors
Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- PC Game Pass előfizetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892
- Újszerű, frissen pasztázott PlayStation 4 Pro, GoldHEN + 20db játék (Cyberpunk, God of War, stb.)
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
). Hogyan kell feltenni a vga kari driverét?