- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Motorola Moto Watch – még nem teljes a kör
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
Aktív témák
-
Studiossrác
aktív tag
Hellosztok.
Kezdő linux felhasználó vagyok. Felraktam a gépemre a legújabb ubuntut. Hp 6730s-es laptopom van. Van pár gondom:
1: Aty mobility radeon hd 3430 van a gépembe....Ha hozzáadás eltávolításnál felteszem az általa felajánlott ati drivert akkor az alkalmazásokból nem lehet elinídítani, újratelepítés után pedig egyszerűen nem látszódik a képernyó. Kriksz kraksz az egész csak a rendszer újratelepítése segít(3X is megpróbáltam
). Hogyan kell feltenni a vga kari driverét?
2: Hang...egész egyszerűen semmi sem szól. Mit ajánlotok mit tegyek fel neki?
3: egyben a legkisebb gondom(ha nem oldódik meg az se túl nagy probléma). Pidkin üzenetböngészőt használok, és az alap képet teszi ki az msn...windows alatt ugye betudom állítani, hogy beszélgetések alatt milyen képet lássanak a partnereim. Gondolom ez a kliens is tudja ezt, de hol tudom beállítani? Esetleg van ennél jobb kliens is?
Egyenlőre ennyi a kérdésem, amúgy tetszik a rendszer.
Jó gyors
Aktív témák
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- iPhone 17 256GB - BONTATLAN - (3év)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 128GB 100% Green (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4365, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

). Hogyan kell feltenni a vga kari driverét?