Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- One mobilszolgáltatások
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
Aktív témák
-
törölt tag
átmenetileg érdemes esetleg kipróbálni ezt, hogy elérd a fájlrendszert vista alól is. nálam még xp alatt simán ment, bár írásjogot nem adtam neki (nem is adnék szívesen).
amúgy a bootloader problémára szerintem esetleg megoldás lehet, hogy egy win telepítőről bebootolsz, és a "javítást" választva parancssorból javítod a bootsectort. azt hiszem fixmbr a parancs, de ki tudod iratni az elérhető parancsokat majd ott és akkor. mondjuk azért azt el kell mondani, hogy azt írják rá, hogy veszélyes lehet, de nekem eddig működött, amikor kellett.harylmu: vga driver miatt nem kell az egész rendszert újrahúzni... bár végülis 15 perc alatt megvan egy telepíŧés, de amúgy meg lehet oldani konzolból is a driver újratelepítésével, valaki nem is olyan régen beírta a topikba hogyan kell.
Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- ELADNÁD IPHONE KÉSZŰLÉKED? ADD EL A MOBILESHARKNAK GYORSAN ÉS BIZTONSÁGOSAN!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs