Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Megvan, melyik Snapdragon 7 kerül Nothing Phone (4a)-ba
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 14 Pro Max - sziget fesztivál
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Milyen okostelefont vegyek?
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
leviske
veterán
Hogy kell bootmenüt készíteni?
Csak mert eddig egyik hdd-n Vista volt, másikon Ubi, így bootsorrend állítgatással állítottam be, hogy Vista vagy Ubi bootoljon, de most a Vista mellé feltettem egy Kubit és az nem csinált bootmenüt. Így csak leharapott a merevlemezből magának (20GB-t állítottam be, de ez gondolom nem lényeg), de elérni nem tudom.Vagy ahhoz nem ártana némi szoftverfejlesztői tapasztalat, hogy én a bootmenüvel merjek cseszekedni?

Előre is kösz.

Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 16 Pro Max - White Titanium - 256GB - Akku: 99% - Megkímélt Újszerű állapot!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (ELKELTek)
- Dell Latitude 7320 2-in1 i5-1145G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Csak mert eddig egyik hdd-n Vista volt, másikon Ubi, így bootsorrend állítgatással állítottam be, hogy Vista vagy Ubi bootoljon, de most a Vista mellé feltettem egy Kubit és az nem csinált bootmenüt. Így csak leharapott a merevlemezből magának (20GB-t állítottam be, de ez gondolom nem lényeg), de elérni nem tudom.