Hirdetés
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Mobil flották
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Retró külső modern Bluetooth funkciókkal
Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
4GB??? Köszi, de akkor felejtős...
Azt szeretném elérni, hogy idegen gépen is sun portable virtual box alól tudjak linux-al netezni, és valahogy menteni, egy megosztott mappánba, amit utána az xp is lát.
Nem USB-ről futó kell, arra jó a slax (6.0.9. 190 MB), hanem olyan, amit telepíteni kell, és egy virtuális gép alatt egy virtuális merevlemezről bootol és fut.
A slax.iso-t be tudom csatolni és el is indul, de akkor a beállítások meg telepített programok minden leálláskor elvesznek.
Apropo hogyan lehet linux "alatt" "alkalmazást" "telepíteni" (azért az idézőjel, mert nem tudom, hogy linux világban ezek valós, értelmezhető fogalmak-e).
Bebootoltam USB/Slaxról, a magyarítás ment, letöltöttem egy comamndert (Night vagy mi, olyan norton szerű), de nem tudtam vele mit kezdeni (kicsomagol, futtat, exe, telepítés, könyvtár, program files mind mind idegen és linux alatt számomra idegen fogalmak).

Köszi a segítséget!
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus 400W
- 192 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5060 (FOGLALVA)
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest