Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- MWC 2026: Farsangra Galaxy Ultrának öltözött a gyerek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- MWC 2026: Műholdakkal tömné ki a Telekom a lefedettségi réseket
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
4GB??? Köszi, de akkor felejtős...
Azt szeretném elérni, hogy idegen gépen is sun portable virtual box alól tudjak linux-al netezni, és valahogy menteni, egy megosztott mappánba, amit utána az xp is lát.
Nem USB-ről futó kell, arra jó a slax (6.0.9. 190 MB), hanem olyan, amit telepíteni kell, és egy virtuális gép alatt egy virtuális merevlemezről bootol és fut.
A slax.iso-t be tudom csatolni és el is indul, de akkor a beállítások meg telepített programok minden leálláskor elvesznek.
Apropo hogyan lehet linux "alatt" "alkalmazást" "telepíteni" (azért az idézőjel, mert nem tudom, hogy linux világban ezek valós, értelmezhető fogalmak-e).
Bebootoltam USB/Slaxról, a magyarítás ment, letöltöttem egy comamndert (Night vagy mi, olyan norton szerű), de nem tudtam vele mit kezdeni (kicsomagol, futtat, exe, telepítés, könyvtár, program files mind mind idegen és linux alatt számomra idegen fogalmak).

Köszi a segítséget!
Aktív témák
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gumi és felni topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- FANTASZTIKUS áron eladó dobozos új Hp Laptop 17 /Ryzen 5-7520U/16 GB RAM /512 SSD/FHD/IPS/Garancia/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest