Hirdetés
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
Aktív témák
-
gyurman
tag
válasz
gyurman
üzenetére
1. Srácok, még mindig keresek megoldást a lehibernált KDE 4.2 visszajövetelkor lockolt legyen és ...
2. Keresem a Full Circle forrását. Hol találom Scribusban?
Ha nincs, akkor OCR progik közül mivel érdemes értelemezni?3. CoLinuxról halottatok? Vagy az AndLinuxról? Ezek olyan linuxok, amik Ubuntu alapúak. Na és gyakorlatilag a problémém az, hogy csak 7.10 van támogatva. Hogy miért fontos ez nekem? Van jópár parancssoros funkció, amit csak a linux tud, azok kellenek nekem winben. Gyakorlatilag kernelből pár cucc. Esetleg mit ajánlotok ilyen megoldásra majdnem friss kernellel? Vagy valami kis erőforrású, de gyors emulátor. Virtualbox kilőve, lassú nagyon.
Vagy valami mini linux kellene nekem. Nem volna gond, ha ubi alapú lenne.
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest