Hirdetés
Aktív témák
-
gyurman
tag
válasz
gyurman
üzenetére
1. Srácok, még mindig keresek megoldást a lehibernált KDE 4.2 visszajövetelkor lockolt legyen és ...
2. Keresem a Full Circle forrását. Hol találom Scribusban?
Ha nincs, akkor OCR progik közül mivel érdemes értelemezni?3. CoLinuxról halottatok? Vagy az AndLinuxról? Ezek olyan linuxok, amik Ubuntu alapúak. Na és gyakorlatilag a problémém az, hogy csak 7.10 van támogatva. Hogy miért fontos ez nekem? Van jópár parancssoros funkció, amit csak a linux tud, azok kellenek nekem winben. Gyakorlatilag kernelből pár cucc. Esetleg mit ajánlotok ilyen megoldásra majdnem friss kernellel? Vagy valami kis erőforrású, de gyors emulátor. Virtualbox kilőve, lassú nagyon.
Vagy valami mini linux kellene nekem. Nem volna gond, ha ubi alapú lenne.
Aktív témák
- OLED TV topic
- Továbbra is piszok jól néz ki a Crimson Desert
- Assetto Corsa EVO
- potyautas: A teljesség igénye
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Autós topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Samsung C27F396FHR 27 VA FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL (ELKELT)
- Honor Magic V5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest