Hirdetés
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
Keem1
veterán
Hali!
Ubuntu 8.10-et telepítettem, hogy kicsit jobban megismerkedjek a linux-szal (a legfelhasználóbarátabbnak tartják). De csak pont a net nem akar ellátogatni. T-Mobile web'n'walk stickem van, úgy harangozták be az intrepidet hogy a mobilnettel alapból is megbirkózik.
Nos, cáfolandó... A történet az, hogy az origo cikke szerint a magenta szolgáltató adatai hibásak, mert felhasználónevet és jelszót "égettek" az alapbeállításba (pedig egyik se kell), a cikkíró szerint korrigálható. Valóban, de a korrigálás nekem nem jön össze. A felhasználónevet simán ki tudom törölni, de a jelszó ragaszkodik, mint takony a falhoz. Ha átírom, akkor semmi gond, eltárolja az újat. De ha egyszerűen kitörlöm (karakterhossz==0), akkor a legutolsó beírt szöveg marad benne. Így viszont használhatatlan, nem is csatlakozik.Tudna valaki gyógyírt a problémámra?

Kérlek, csak azt ne, hogy ezt töltsem le, azt fordítsam le, mert 1.) a verziót pont úgy harangozták be, hogy alapból tudja, 2.) elvileg a megcélzott réteg pont az enyém, akik csak most ismerkednek a linux használatával
Aktív témák
- Ableton Live 12 Suite Education
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- iPhone 13 128GB 100% Green (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- iPhone 15 Plus 256GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- 512GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest