Hirdetés
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor 50 - apám nevében
Aktív témák
-
gabaly
tag
Sziasztok.
Már 2.5 napos Ubuntus vagyok. Kisebb problémák vannak mint másoknak is, ma derült fény a legnagyobbra. Amikor bekapcsoltam a gépet, minden működött: kisvidik, mindenféle zene, pps, film, stb. Aztán elmentem netezni és később vége, semmi nem ment, vagy akadva, hang nélkül.
Több kisérlet után rájöttem a szkájp csinálta. Kiléptem belőle és ismét, gép újraindítás nélkül faxa lett minden. Azt hiszem a legújabb verzió, legalább is amit az Ubi felkínál.Tudna-e valaki tanácsot adni, hogy lehetne használni a Szkájpot, hogy ne zavarja a médiát. Nekem windowsban is volt vele kalandom, ott egy frissítés után (szkájp frissült) vagy öt napig harcoltam mire rájöttem a turpiszságra. Elég volt egy azelőtti verziót fel tenni és jó lett. Itt még nem tudom, van-e megoldás és össze vissza próbálkozás előtt kérdezlek titeket.
Köszönöm üdv, Imre.
Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- iPad topik
- Házimozi belépő szinten
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- Ulefone Armor Pad 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest