Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei P60 Pro - kamera(telefon)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
spammer
veterán
Tegnap este sikerült elconfigolni az xorg.confot (driver helyén az fglrx helyett radeon-t írtam, mert egy leírás szerint ez is kell a berylhez). Aztán nem volt képernyő, hibaüzenet az X server elindításánál, mutatta hol a hiba., Grafikus felület nincs, így parancsorból root vagyok, beírtam hogy: nano /etc/X11/xorg.conf ,visszaírtam fglrx-re, akkor is hiba. Visszaírtam ati-ra, akkor is hiba, csak mostmár mást kifogásol Serverflag nem jó stb..Akkor # jellel kikommenteztem, akkor következő rebootnál már a DRI bejegyzésre panaszkodik.
Backupot külön nem csináltam, próbáltam a reconfiguret, de én nem tudom teljesen pontosan belőni, azért végigcsináltam, viszont fekete képernyő fogad boot után, semmi más.
Van lehetőség hogy recovery módban konzolból a xorg.confot auto configolja megfelelően a géphez ? (pl. netről)
Vagy cd be, format és rakom fel újra
Aktív témák
- Napelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- No Rest for the Wicked
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- Projektor topic
- Parkside szerszám kibeszélő
- OnePlus 15 - van plusz energia
- További aktív témák...
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Xbox Elite Series 2 Core kontroller
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman S2 TG CM 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest