Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Netfone
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
Aktív témák
-
kovi831
aktív tag
Sziasztok!
Van 1 kis problémám a Wubi telepítésével, ismert problémáról van szó, ezt írja ki:
Could not access the CD, please make sure other applications ara not using it and try again.Olvasgattam az ubuntus fórumokon, ott azt írják, hogy ki kell kapcsolni a virusírtókat,tűzfalat stb.De nem működik(dual amd-m van) így sem...próbáltam már a simát és a 64 biteset is.
Nem szeretnék neki külön partíciót(amit leosztok neki később már nem tudom a visszacsatolnia windowsos partícióhoz) elég volt nekem szenvedni a suse disztribúciókkal.
A windowsom a wxpee.hu oldalról van(extended diablo).Lehet ezért nincs adminisztrátori jogom?Ha valaki tud valami megoldást az ne tartsa vissza magát!
Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Humble szökevények 500-1500Ft
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Intel i5 9500TE // Számla+ Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest