- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Aktív témák
-
kovi831
aktív tag
Ezt el is felejtettem, hogy VLC az visz mindent, amúgy a szinkronosoknál okés, de valamiért a feliratot nemigen tudom rajta beállítani(vagy van vagy nincs).A másik lejátszó amit ennél gyakrabban használok az a KmPlayer. Ennek van linuxos verziója?(tudom láma kérdés, de ettől a progitól nehéz megszabadulni)
-
kovi831
aktív tag
válasz
n0_gAboR
üzenetére
Köszi,sikerült feltenni(az isot raktam mellé).
Codec "problémára" van valami megoldás?(pl. van-e FFDSHOW-nak linuxos változata?)
Direkt ezt választottam nem pedig a kiwi-t mert annak a beépített codecjei kockásítják a video filmeket, 720p-s mkv-val is kipróbáltam azzal is rossz.Tehát a sima ubuntu alá kéne valami megoldás. -
kovi831
aktív tag
Sziasztok!
Van 1 kis problémám a Wubi telepítésével, ismert problémáról van szó, ezt írja ki:
Could not access the CD, please make sure other applications ara not using it and try again.Olvasgattam az ubuntus fórumokon, ott azt írják, hogy ki kell kapcsolni a virusírtókat,tűzfalat stb.De nem működik(dual amd-m van) így sem...próbáltam már a simát és a 64 biteset is.
Nem szeretnék neki külön partíciót(amit leosztok neki később már nem tudom a visszacsatolnia windowsos partícióhoz) elég volt nekem szenvedni a suse disztribúciókkal.
A windowsom a wxpee.hu oldalról van(extended diablo).Lehet ezért nincs adminisztrátori jogom?Ha valaki tud valami megoldást az ne tartsa vissza magát!
Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OLED monitor topic
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Opel topik
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kedvenc zene a mai napra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Már csak több évre szóló szerződésekben gondolkodnak a memóriagyártók
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest