- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
Ebben a leírásban rmmod lekapta egyből
De mivel nem volt gond, így nem keresgéltem másik megoldást.
CoreAVC: [link], [link] Utóbbi a leírás, annyi hiba volna benne, amit írtam is az előtte lévő linken, hogy patch-nél kell -i kapcsoló, fordításnál kimaradt a leírásból a ./configure, illetve a "registercodec"-es részre nincs szükség.
-
harry
veterán
Üdv, nekem egy atom d945gclf2-re épül egy mythbuntus media / home server, sokszor lehalt a hálózat nagy terhelés alatt (gigabit lan, realtek, r8169 gyári modullal), ez ahogy néztem a bugreportokat, már jó három éve így van, többen a legújabb kernelben is ezt tapasztalták (2.6.31 - másoknak viszont ment...), kissé nevetséges - ellenben ha cserélitek r8186-ra, akkor jó (többektől olvastam, hogy megy, és nálam sem volt akadás). Howto: [link] (távolról így nem lehet, mert menet közben veszi ki a modult, de gondolom ez is megoldható másképp)
Másik gondom volt, hogy néha egyszerűen megállt / fagyott. Erre azt láttam megoldásnak (még nem tudtam tesztelni / nem fagyott), hogy kapott egy acpi=ht,halt boot opciót, előbbi a több szál kezelése végett, utóbbi, hogy ki lehessen kapcsolni
SMB lesz még (kliensek win xp, win7, ubuntu 9.04), valami nem gömbölyű, ubunturól csatolva ha felmásolok, akkor nobody-ként hozza létre, régebben ez be volt állítva jól, majd ránézek.
Majd rakok fel egy froftpd-t és... ami még eszembe jut.
Most inkább a média részen dolgoztam, coreavc kodeket sikerült felrakni, 720p már egész szép, 1080p kicsit akad (bár ha jól sejtem, itt ezzel amúgy sem terveztetek annyira foglalkozni).
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest