- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Ubiquiti hálózati eszközök - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bsh
addikt
üdv,
van egy dual wan egy edgerouteren, failover-be konfigurálva, működik is. gondoltam, kipróbálom load balancinggel. ha jól látom, a kettő közt kábé annyi a különbség, hogy a másodlagos interfacem failover-only-ra van állítva, load balancingnál meg nem. de hiába állítom ezt át, ugyanúgy nem routeol semmit se a második interfészre... (reboot kéne neki? nem kérte. de azt most épp nem tudom megoldani.)
illetve a stats azt írja, hogy a primary interface weight 100%, a secondary meg 0%, holott 70-30-ra van állítva... -
bsh
addikt
-
bsh
addikt
sziasztok!
ubiquiti uisp tech supportnak próbálnék írni, de akárhogy próbálom, azt írja, failed to submit, try again later....
van ezeknél még support az edge szériás cuccokra? régen volt chat support, azzal mi lett?
esetleg van itt aki profi ebben? én már a hajamat ledobom tőle -
bsh
addikt
Hali.
Egy kérdés: van egy USG switch, controller, de a gateway az egy Edgerouter, és az a dhcp szerver is egyben.
Unifiben a kliensek a host nevükkel látszanak szépen.
Most egy gépet átneveztem (mind a gépet, mind a DHCP szerverben), de még mindig a régi nevével látszik. Gondolom annó úgy került be az adatbázisba. Ezért nyomtam neki egy "froget"-et.
Ezután viszont mac címmel látszik unifiben.Persze kézzel felülírhatom, egy aliassal, de nem akarom, legyen "automatikus" mint a többinél is.
Tulképpen honnan veszi az unifi ezeket a host neveket? DHCP snooping? És akkor ennél a gépnél miért nem találja ezt a nevet, a többinél meg igen? -
bsh
addikt
válasz
MasterMark #7862 üzenetére
azért bejelentettem ezt is. jelenleg tier3 jön.
-
bsh
addikt
válasz
MasterMark #7862 üzenetére
most volt restart, azóta csinálja
meg amióta felrakatta a support a 2.09-es fw-t... amúgy frissít a ddclient rendesen, majd közvetlenül a frissítés után kezdi írkálni, hogy nincs semmilyen ip cím...
-
bsh
addikt
válasz
Cirbolya_sen #7859 üzenetére
opticon, ipv6 nincs.
-
bsh
addikt
sziasztok,
nem tudja valaki, hogy miért szórja a ddclient ezeket a warningokat kábé percenként a messages-be, miközben van internet meg minden?ddclient[5269]: WARNING: found neither ipv4 nor ipv6 address
Edgerouter 6p, FW: 2.09.legújabb
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Egérpad topik
- BestBuy topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest