Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Fotók, videók mobillal
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
Ubiquiti hálózati eszközök - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hadr0n
csendes tag
-
tothbe
addikt
válasz
golya87
üzenetére
igen, lehet, hogy én is rosszul fogalmaztam. A fogadó áramkör (te megfogalmazásodban aljzat) dönti el, hogy mit tud fogadni. Maga az SFP modul pedig azt, hogy mit enged át és ad egy interfészt hozzá.
Tehát ha az aljzat 2,5 gbit-et tud, akkor bármilyen felülettel (réz, optika) rendelkező sfp modult betehetsz, ami kezeli a 2,5-et. De ha olyat teszel be, ami csak 1/10-es, akkor az sem fog menni.
Ezért tettem be példának egy olyan SFP modult, ami univerzális és minden aljzatnál használható. Persze lehet venni olcsóbban olyat, ami speckó (csak egy féle protokolt ismer), de akkor azt később máshol nem biztos, hogy tudod használni. -
Hadr0n
csendes tag
Sziasztok.
Kis problémába ütköztem és szeretném a segítségeteket kérni. Az alap elképzelésem az hogy van egy UDM PRO és van egy thome modem amin van 2.5 ös port. Ezt a 2 eszközt akartam összekötni úgy hogy vettem egy UBIQUITI UF-RJ45-10G sfp modult hogy majd ezen keresztül csak sikerül a modem 2.5 ös portjával összekötni a UDM PRO t és majd csak átmegy rajta a közel 2 gigabit.
A probléma az hogy nem tud felépülni a kapcsolat a két eszköz között. Az sfp fehéren villog majd megáll 5 másodpercre majd újból fehéren villog 5 másodpercig.
Próbáltam hogy átrakom 10g fullduplexre akkor is ugyan ezt csinálja, ha 1giga fullduplexre teszem akkor el sem indul vagy csak akkor ha a modem 1 gigás portjába dugom a másik felét. Próbáltam a portok tiltását meg megvariálni hogy melyik port milyen legyen az sem segített.
Lehet hogy az sfp modul nem támogatná a 2.5 gigát ? de akkor meg hogy lehetne rákötni a modemet 2.5 gigán ? -
vicze
félisten
Ha, visszajött a Leaf feketében(!) EA-ba.
"Ubiquiti data center operating system that specializes in VXLAN networking" -
Dzsano89
tag
Nagyon szépen köszönöm a segítséget mindenkinek! Első körben ami kirajzolódott számomra:
tothbe: az UBB biztosan nagyon jól csinálná a dolgát, de sajnos ahogy látom, az ára brutál borsos a többiekhez képest.
rjy08: A Nanostationokkal szemeztem nagyon, de valami történhetett, mert csomó helyen nem kaphatóak a termékek, és azért árban ott is (3 termék esetén) erősen 100k felett vagyunk.
bon: az 1db LAp-120 nagyon jó ötlet szerintem, azzal ellátva a C épületet, ez lesz szerintem a megoldás, ha fogok kapni ilyen terméket
Annyi módosítással, hogy a NanoBeam 5ac helyett valószínűleg a LiteBeam 5Ac Gen2. fog majd a LAP-120 al kommunikálni!
Így összességében egy
1db LAP-120
2db LiteBeam 5AC Gen2.
és szerintem nem butaság megtoldani az egészet Ubiquiti ethernek túlfesz védelemmel mindhárom helyen. -
vicze
félisten
U6-Enterpsise:
Hát voltidőm játszatni a 6GHz-vel, de a Uinifi támogatása SW oldalról több mint szar. Gyakorlatilag képtelenség HE20-nál nagyobb sávot kicsikarni belőle, hiába van mindenhol 160-ra állítva, nagyon kevés helyen van jelen a 6GHz mint beállítás vagy mint tartomány a GUI-ban, jelenleg még nagyon nagy béta állapotú, úgyhogy az GA kerülés valószínűleg még jó pár hónap.
6GHz kizárólagosan WPA3-mal lehet, nincs visszafelé kompatibilitás, így mindenképp külön SSID kell neki, különben az eszközök nagy része nem csatlakozik.
Sajnos így ebben a formában nem tudom, hogy mire lehetne használni.
-
Dzsano89
tag
Sziasztok!
Az alábbi "probléma" miatt kereslek titeket, és a segítségeteket!
Adott 3 épület. (elhelyezkedésről próbálok majd csatolni képet)
A - B - C épület!
Az "A" épület lenne a központi hely (de ha nyűgös, akkor megoldható a "C" is annak.)
Az "A - B" épület olyan 50-70 méter távolság
A "C" épület a másik két épülettől vagy 400 méterre van.
Szeretnék hálózatot létrehozni a három épület között elsősorban kamera rendszernek.- Milyen egység ajánlott, ami biztonsággal fogja tudni kezelni ezt a jellegű távolságot?
- És a három eszköz tudjon majd együtt kommunikálni.
- a "B" épületben csak egy kamera rögzítő egység fog kerülni
- a "C" épületben egy laptop fogja nézni a kamerarendszert (helyi hálózaton)
- az "A" épületben lesz egy számítógép, plusz az ottani kameráknak egy rögzítő. -
keke69
őstag
Sziasztok!
Találkozott már valaki olyannal, hogy van két klímám mind a kettő fent van hálózaton de csak az egyiket mutatja az unifi network?
-
Ear001
addikt
DreamWall dobozbontás. Ez azért brutális nagy dög. A pro változat meg nagyon érdekesen hangzik.
-
Multibit
nagyúr
válasz
MasterMark
üzenetére
Megvan a beállítás, csak az új felületen ez nem elérhető. Visszaváltottam legacy-ra és kivettem a pipát.
Köszönöm! -
Multibit
nagyúr
válasz
MasterMark
üzenetére
DHCP nem kell. Statikus IP van beállítva azokon a klienseken, ahol ez szükséges.
Ezt a beállítást, amit írtál, nem a kontrollerben kell elvégezni? -
MasterMark
titán
válasz
Multibit
üzenetére
Van egy olyan dolog ha nem látja a gateway-t akkor megállítja az ssid szórást.
Kapcsold ki, akkor megmarad az ssid és tudsz hozzá csatlakozni.
szerk.: DHCP máshol fut? Unifi kontroller egyébként nem kell ehhez.
Valami uplink monitor vagy connectivity monitor a beállítás neve.
-
Multibit
nagyúr
Próbáltam visszakeresni itt a fórumban, de nem jártam sikerrel

Remélem tudtok segíteni. Van lehetőség Unifi AP router nélküli működtetésére? Jelenleg, ha lekapcsolom a routert (x86 Opnsense), akkor az AP láthatatlanná válik a kliensek számára. Szeretném LAN-on belül wifi switchként használni, NAS/nyomtató elérésére tabletről, telefonról. Megoldható ez? Kontroller elérhető router nélkül is (NAS-on fut).
Köszönöm! -
noorbertt
őstag
Sziasztok,
olcsón AP-t honnan tudnék venni?
Esetleg van olyan cég aki fejlesztés címen kiárusít egy két ap-t?Elvárás annyi lenne hogy be lehessen állítani Vlant neki a UniFi consolba. 5ghz sem kell igazabol…
-
Bubukain
senior tag
válasz
MasterMark
üzenetére
nincs bekapcsolva semmi ilyesmi, talán a band steering is ezért nem volt bekapcsolva nálam
-
Bubukain
senior tag
hogy lehetne azt megoldani, hogy amikor kimegyek a teraszra és kliens 5Ghz és -83dbm-el csatlakozik az AP-ra, akkor átálljon a 2.4Ghz-re, ami erősebb, vagy egyáltalán érdemes ezzel foglalkozni?
Tudom hogy a kliens dönti el hogy mihez csatlakozik, de azért próbáltam levenni az AP-n az 5ghz transmit power-t high-ról medium-ra de nem változott semmi. A minimum RSSI-vel nem tudom hogy érdemes játszani? -
Hát akkor engedd át a routeren is az ftp portokat
(20,21).
Bár én ftp-t nembiztos, hogy kiengednék, max erős jelszóval, meg kifele a portokat kicsit megcifrázva.keke69: ha mindkét csatorna engedélyezve van az AP-n, akkor a klímának megkéne találnia a neki megfelelőt, esetleg valami más beállítási, pl inkompatibilis wifi hitelesités probléma?
-
ggg666
őstag
Sziasztok! Használ valaki filezilla ftp szervert windowson? Edgerouter 12-ön milyen beállításokat kell beállítanom? Sehogy nem sikerül rábírni a távoli elérésre. A windows tűzfalon átengedtem a filezilla servert!
-
keke69
őstag
Sziasztok!
Unifi networkban hogy tudom kikapcsolni csak az egyik eszközön az 5 Ghz-t? Valamiért a klímám nem akar kapcsolódni hozzá, hátha beállítanám csak a 2,4 ghz kapcsolódna!
-
rekop
Topikgazda
-
zsuki89
újonc
sziasztok!
Két kérdésem lenne:
1. Felújítás előtt állok és a már előzetesen beszerzett UDM PRO mellé vennék otthoni hálózathoz switchet és mivel az USW-ből csak a PRO-n van SFP+, elgondolkodtam egy 1st gen US-48 beszerzésén. Mivel már nem egy mai darab, próbáltam utánanézni a várható EOL-ozás dátumának, de nem találtam releváns infót. Ha most megveszem, szerintetek mennyire lövöm magam lábon hosszútávon?
2. Hálózati ismereteimen vannak azért kisebb-nagyobb foltok, ezért kérném a segítségetek: összesen négy VLAN-t szeretnék kialakítani majd az otthoni hálózaton (Home, IoT/Homekit, Protect kameráknak és egy Guest). Ha neadjisten ezek között a VLAN-ok között kell forgalmat bonyolítanom, ahhoz kell L3 Routingra képes Switch az UDMP mellé vagy sem?Előre is köszönök bárminemű segítséget és bocsi, ha hülyeségeket kérdezek, de végigolvasva a threadet az elejétől a végéig még mindig nem vagyok biztos az utóbbi kérdésre adandó válaszban.
-
Bubukain
senior tag
van egy AP ami egy SSID-n adja a 2.4 és az 5ghz wifit.
adott egy médialejátszó ami AX wifin csatlakozik hozzá, de néha átmászik 2.4 Ghz-re.
lehetne ezt valahogy fixálni hogy maradjon 5Ghz -en? vlan vagy bármi, nem tudom.
ez az egy eszköz miatt nem szedném szét az SSID-t -
today05
csendes tag
jaja, valami ilyesmire jutottam én is
amúgy köszi a tippet,
tegnap estére már ki volt égve az agyam, eszembe sem jutott a jó öreg PH fórum 
úgy érzem a leggyorsabb megoldás egy usg lesz ,mert 10+ kamerát, NVR-t, 5 AP-ot, 40+ faliporttal nem jó ötlet összeengedni.
Szeretem az ilyen "örökölt" projekteket, az tuti, hogy egységnyi idő alatt ezekből lehet a legtöbbet tanulni
-
vicze
félisten
válasz
today05
üzenetére
Mindenképp szükséged van egy olyan router-ra ahhoz hogy működjön egyáltalán ami kezel VLAN-okat, mert az valami le kell kezelje. Ha a router nem tud több hálózatot kezelni, akkor a hálózatok egyszerűen nem fognak létezni, ezzel nem lehet mit kezdeni, a switch nem router.
"itt gyakorlatilag a switchben van egy mini-router ami ugyan tudja"
Nincs egyáltalán. Az hogy tud L3 routeingot, csak is kizárólag VLAN-ok ra működik. Ha tovább menne az IP a routeredhez bármi másért akkor nem létezne. Eleve a "tűzfal része" kiesik, mert azért a router a felelős, mert egy semmilyen L3 switch nem tudja.A Switch L3-as funkciója lényegében, kimerül abban, hogy DHCP szerver fut rajta és nem csak a router tartja számon a hostokat, hanem switch is, a célja annyi lenne, hogy ha mondjuk 5-6 switch mélyen vagy akkor ne kelljen a routering visszamenni mert az elég nagy késeltetést adna hozzá, és esetlegesen nagyteljesítményű hálózatokon, jelentős lassulást okozna.
-
FeRkE
őstag
válasz
today05
üzenetére
Igen ezen gondolkoztam en is tegnap amikor lattam a Facebook postod es javasoltam, hogy gyere ide, hogy a NAT-ot hogyan lehetne megoldani. Mert az meg rendben, hogy lehet egy static default route-ot hozzaadni a L3-en a dumb router fele, de hogy konfiguralsz source NAT-ot a L3 switchen a dumb rouer fele meno forgalomra. Kene vmi NAT, ahol megmondod hogy a source IP-t cserelje az outgoing interace IP-re a dumb router fele, es azt az interface-t meg L3 interface-nek konfigolni a dumb router LAN-side subnet tartomanyaba, ha jol gondolom
-
today05
csendes tag
kezdek beletörődni, hogy vagy össze lesz engedve minden mindennel, vagy veszek egy USG-t az egész rendszer elé
csak jó lenne érteni is. Tudom, hogy finoman szólva sem vagyok szakértő a dologban, ezért próbálom meg is érteni a dolgot, hátha ragad rám valami. Ha van energiád a hülyeségre, akkor boncolgatnám egy picit:
a sejtésem a következő:
itt gyakorlatilag a switchben van egy mini-router ami ugyan tudja, hogy melyik porton melyik háló van, és tud ezek között ip forgalmat bonyolítani.
de! hiába routol vlanok/subnetek között mondjuk a switch a .0.0 hálóba a router felé, a source ip megmarad az eredeti (.20.0/24 akármi) tehát ugyan eljut a buta-routerhez a .20.0ból érkező csomag, de amíg az a subnet ott már nincs definiálva ezért alapból sokat nem tud vele kezdeni, az ő default gateway-e már máshova mutat, és elmegy a semmibe az a csomag, és sosem kerül elő...
Tehát valaminek kéne tudnia nat-olni: vagy a router előtt-a switchben/switch után, ami a routernek kezelhető ip-re fordítja a csomagot, vagy magának a routernek kéne ismernie azt a hálózatot, hogy ő tudja átfordítani a net felé.
-
vicze
félisten
válasz
today05
üzenetére
Az USW PRO-k L3-as switchek szóval jelenleg FW-vel és controller tudják.
MasterMark leírta a lényeget, de csak szólok, hogy Unifi-nál a Intel VLAN routing több mind pocsék és nagyon szarul van megoldva.
-
MasterMark
titán
válasz
today05
üzenetére
Vannak L3 switchek amik pontosan az inter-vlan közötti forgalom routolására valóak.
Ha nem ilyened van, akkor minden VLAN-t a routerbe kell kötni, és ott routolod meg és megy vissza.
EdgeRouter - Router on a Stick
Tudom hogy ez nem unifi, de ebből talán könnyebben megérteni. -
today05
csendes tag
Sziasztok
új vagyok unifi témában, egy kis segítség kéne, mert már napok óta próbálkozom, 0 sikerrel.
ha valakinek van kedve, és türelme picit segíteni nekem felfogni a dolog működését, azt nagyon megköszönném.
az alap setup a következő:
usw-24-poe-pro-l3 switch + cloud key gen2 plus / dome-g3 kamera
meg lehet oldani, hogy a switch gatewayként funkcionáljon L3 forgalom routolására?
végleges állapotban 3 vlant (CCTV/ AP / LAN) akarok létrehozni, amik egymástól szeparálva működnek
és itt bonyolódik:
Net felé is el tudnak menni egy switchbe kötött buta-routeren keresztül (sima thome router, vlan-t nem kezel, dhcp-n oszt ip-t 192.168.0.0/24 tartományban.
na ezt a netet nem tudtam összefésülni a vlannal, vagy a kamerák is mennek a 0-s hálóba és minden csecse, de amint kapnak saját networkot, megáll a tudomány.
köszi a segítséget -
UnSkilleD
senior tag
sziasztok
van egy ap ac lite ami letöltésnél elég hangos coil whine-t produkál, másnál is van ilyen?
-
itg
tag
-
vicze
félisten
Nem teljes értékű, toolok repo hiányozni fog.
Bármilyen változtatást csinálsz, az nem biztos, hogy megmarad update után, lehet hogy igen lehet hogy nem. Linkeltek már korábban mi mindent lehet. Smb
Mivel update 1-2 havonta van, így lehet hogy mindig vagy időnként újra kell csináni. -
itg
tag
Sziasztok,
Ma beüzemeltem az UDM SE-t. Brutál gyors.
Lenne egy elméleti kérdésem.
Belestem SSH-n és eddig úgy tűnik, hogy egy teljes értékű debiant kapunk a pénzünkért.
Na most ha rakok bele vinyót, (jó nagyot) de nincs Unifi kamerám, egy samba telepítéssel fájlszerverré lehetne varázsolni.
Olvasgattam a neten, nem arra való, meg nem ajánlják, de elméletileg lehetséges lenne?
KösziLinux version 4.19.152-ui-alpine (bdd@builder) (gcc version 6.3.0 20170516 (Debian 6.3.0-18)) #4.19.152 SMP Thu Oct 21 15:18:56 CST 2021
processor : 0
BogoMIPS : 116.66
Features : fp asimd evtstrm aes pmull sha1 sha2 crc32 cpuid
CPU implementer : 0x41
CPU architecture: 8
CPU variant : 0x1
CPU part : 0xd07
CPU revision : 3
processor : 1
processor : 2
processor : 3
CPU revision : 3 -
-
FeRkE
őstag
A Dream Wall elerheto az EU storeban, valaki tervez venni?
-
vicze
félisten
-
Ismerősnél beraktam egy U6-Mesh-t, szépen le is fedi az egész házat, mindent eszköz szépen fel is csatlakozik (telefonok, tv), kivéve egy dell laptopot, amiben Intel® Dual Band Wireless-AC 3160 wifi van. Sajnos távolról tudok csak gyógyítani, szokásos, indítsd újra, add hozzá kézzel dolgok megvoltak, de valamiért nem segít. Meg sem jelenik a wifi ezen az egy eszközön, de a szomszéd wifijét látja, másik helyen megy a wifi.
Valami csatorna baja lenne? Nem DFS csatornát állítottam, 5Ghz-en 80MHz, 2,4Ghz-en 40Mhz, talán 6-os és 44-es csatornák.Valakinek valami ötlet?
-
golya87
őstag
Olvastam neten, hogy a sima (gigás) PoE+ adapter is tudhatja a 2.5Gb-et. Igaz lehet ez az Ubiquiti saját injektorára?
-
tothbe
addikt
válasz
devil-k
üzenetére
lehet falra tenni, de nem tanácsos, mert nem arra vannak kitalálva így a szórás nem lesz ideális. Persze ettől még sokan használják úgy és nem panaszkodnak rá. Annyi, hogy olyan falra érdemes tenni, ahonnan előre felé kell a legtöbbet adnia és nem full oldalirányban, mert azt nem igazán tudja majd fedni. Kb ha elképzeled mint ha a mennyezeten lenne és a többi mennyezeti vevőt kéne ellátnia. na azt kevésbé tudja, ellenben az alja felé széles szögben igen jól ad.
-
vicze
félisten
Mini tapasztalat U6-LR ellenében.
Van egy pont a házban, ahol esete netezek, ahol LR lesett 2,4-re és 2,4-en néha néha kihagyott a net. sebességben kb 30/30-at produkált.
Ugyan úgy lesik 2,4-re, de mivel U6-E tud rajta Wifi6-ot így azon marad és 100/100 lesz a sebesség, ez a konkrét mért. Illetve nagyon stabil a kapcsolat nem hagy ki nem lassul be.Ezenkívül a linkspeedek AP közelében 1200/1200 minden eszközön és AP-n mérve 400-500 az eszközök közti átvitel szóval 900Mbitet hozná 1db kliensen valószínűleg, majd megoldom hogy rendesen leteszteljem.
A lefedettsége szerintem jelentősen jobb, nem fed le egy 2 szintest 5G-n de azért 2,4-gyel szerintem simán. Mindezt úgy, hogy 2x2 a 2,4-ese 4x4 helyett...
Mondjam, hogy ennyit számít a Qualcomm... Tudom antenna is..Amúgy U6-E alja full fém, még az SHD se volt az, úgyhogy szinte biztos, hogy a hőelvezetés miatt kell.
-
vicze
félisten
válasz
golya87
üzenetére
Hát... el kéne olvassam az EA T&C-t.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Sajnos elég általánosan van megfogalmazva.

"You have not and will not after the date hereof: (i) use the Confidential Information for any purpose whatsoever, or (ii) disclose the Confidential Information to any third party without the prior written consent of an authorized representative of Ubiquiti. You agree that no license or other right to Confidential Information is granted or implied hereby, and thus, no ownership of Confidential Information is or will be conveyed to you. “Confidential Information” means any information that relates to the actual or anticipated business, services, products, research or development of Ubiquiti, marketing, finances, and other information accessed by you or disclosed to you by Ubiquiti either directly or indirectly, in writing, orally or otherwise."Amúgy nem hiszem, hogy a PH! fórumot monitorozzák.

-
golya87
őstag
Jól gondolom, hogy se fényképet, se teszteredményeket nem eleht posztolni róla?
-
vicze
félisten
Ha van akinek sikerül a 6GHz-t üzembe helyezni árulja majd el, hogyan kell.

30perc alatt nem sikerült és több időm hétvégéi már nincs rá.
Classic UI-ból fullosan hiányzik minden 6GHz opció szóval csak az új szörnyűségen lehet állítgatni.
Illetve ez nyilvánvaló, de lehet van aki nincs tisztában vele, a 6GHz sáv kizárólag WPA3-mal működik és semmi mással, nincs visszafelé kompatibilitása. -
tothbe
addikt
válasz
devil-k
üzenetére
nálam van fent egy, mert egyik helyen falra tudtam csak AP-t tenni, és nem kellett a több port, mert mögötte már van egy switch. Teszi a dolgát, de ha nem muszáj, akkor olcsóbb is és sokkal jobb sebességet és lefedettséget adnak a U6 Pro-k mennyezetre rögzítve. Nálam is azok mennek majdnem a teljes házra, ezt az egyet leszámítva és zongorázni lehet a különbséget a kettő között.
-
Bubukain
senior tag
válasz
devil-k
üzenetére
Nálunk az egyik kis házban, ami kb 80 négyzetméter és egy szintes, 1 db U6 Mesh szolgáltatja a netet. Stabilan teszi a dolgát, térerő még a kertben is van bőven. Egyetlen negatívum talán, hogy egy kicsit melegszik, de gondolom ez a kis méret és a szűk burkolat miatt lehet.
-
vicze
félisten
EA-ból való kikerüléskör max. korrigálni szoktak árakat, drasztikus változást az utóbbi 6évben mióta követem talán 1x láttam. A DR egy nagyon kirívó eset.
Pl. a Talk eszközök viccesek, mert azok 2,5évig voltak EA-ban és azonos árral kerültek GA-ba, ami azért vicces. Jó a haszonkulcs rajta.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
devil-k
nagyúr
Van valakinek tapasztalata a Access Point WiFi 6 Mesh eszközzel? Szándékozom venni 2-3-at, de érdekelne, mennyire képes lefedni egy 3 szintes házat, ami 235 m2.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lexus, Toyota topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- Robotporszívók
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- További aktív témák...
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Samsung Galaxy Book3 X360 (NP730QFG-KA2HU) 13. gen i7 / 16GB / 512GB Új x360 touch
- ASUS X455L LAPTOP i3-5100U 12GB!! DDR3 GeForce 820M 2GB 128GB SSD
- ASUS X541U LAPTOP i3-7100U 4GB DDR4 GeForce 920M 2GB 256GB SSD ÚJ AKSIVAL!
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Te a 2.5G RJ45-re gondolsz szerintem.
Annyi módosítással, hogy a NanoBeam 5ac helyett valószínűleg a LiteBeam 5Ac Gen2. fog majd a LAP-120 al kommunikálni!

(20,21).
amúgy köszi a tippet,
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)