- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- 200 MP-es főkamerával és dupla periszkóppal jön az Oppo Find X9 Ultra
- Egy óra, két rendszer
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Új hozzászólás Aktív témák
-
frame>24
addikt
Hal'od, ménem használtad a 'Zokuluszt a bábozós csóka lefotózásához?

Rohadt kíváncsi vagyok, ha megjöttem, fel fogom kutatni...
(Szerdától.)Szóval, hogy pusztán az air+protection micsinál, azt már most sem tudom kipróbálni, nem vagyok otthun. De az air hasznos, ha pl. HA damage, protection ÉS time modifiert löksz mellé, kreál tornadot, erős force dmg-vel. Ha ebbe az örvénybe még beleidézel tárgyakat (pl. force effect + area egy másik spell-ben), akkor brutál módon örvénylenek körülötted a cuccok, fejbe vágva mindenkit... Külön LoL, hogy egy idő után így a hullák is pörögnek a szélben, ha még tart a spell. Én amúgy sokat kísérleteztem magam is, de itt sok ötlet van!
A jövő hét maradék napjaira én is szabadságot vettem ki, bár sajnos lesz meló, csak nem kell bemennem. Irigyellek, hogy neked ott a 6 nap full fun, de (azon kívül, hogy mi közöm hozzá
) asszonykát ne hanyagold el!A zene is jó, (erre még a leglehúzósabb kritikák is kitérnek), vitán felül áll, hogy ezt a játékot nagyon eltalálták! És én jobban szeretek magányos hős lenni, mint csapatot menedzselni...
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB ZALMAN S2 TG Adata 600W
- AKCIÓ! Asus VG27AQ3A 27 180Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Lenovo T14s Gen 2 - 14,1" touch, i5 1145 G7, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(Szerdától.)