Hirdetés
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor 50 - apám nevében
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
frame>24
addikt
Hal'od, ménem használtad a 'Zokuluszt a bábozós csóka lefotózásához?

Rohadt kíváncsi vagyok, ha megjöttem, fel fogom kutatni...
(Szerdától.)Szóval, hogy pusztán az air+protection micsinál, azt már most sem tudom kipróbálni, nem vagyok otthun. De az air hasznos, ha pl. HA damage, protection ÉS time modifiert löksz mellé, kreál tornadot, erős force dmg-vel. Ha ebbe az örvénybe még beleidézel tárgyakat (pl. force effect + area egy másik spell-ben), akkor brutál módon örvénylenek körülötted a cuccok, fejbe vágva mindenkit... Külön LoL, hogy egy idő után így a hullák is pörögnek a szélben, ha még tart a spell. Én amúgy sokat kísérleteztem magam is, de itt sok ötlet van!
A jövő hét maradék napjaira én is szabadságot vettem ki, bár sajnos lesz meló, csak nem kell bemennem. Irigyellek, hogy neked ott a 6 nap full fun, de (azon kívül, hogy mi közöm hozzá
) asszonykát ne hanyagold el!A zene is jó, (erre még a leglehúzósabb kritikák is kitérnek), vitán felül áll, hogy ezt a játékot nagyon eltalálták! És én jobban szeretek magányos hős lenni, mint csapatot menedzselni...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Tab 8X (kijelző, hátlap karcos) / 4/64GB / Wi-fi / 12HÓ Garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(Szerdától.)