- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Árat emel a Vivo és az iQOO Kínában
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Jobb zajszűréssel és okos funkciókkal töltve megjelent az Apple AirPods Max 2
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
frame>24
addikt
Közben az történt, hogy ha dx10-ben futattom, szintén full HD, és kikapcsolom az élsimítást (minek is hagytam ekkora felbontásba rajta?!) - akkor a game normálisan fut, szebb picit, mint dx9 ÉS NEM FAGY KI.
Na, azóta feljebb tornásztam a lényeim szintjét 11-re (ez már = az aktuális szintemmel), és egy kis Psycho effect-kártya hozzáadásával újabb érdekes lényt teremtettem, de nem lövöm le a poént... Kegyetlen
...
Amúgy ezek az idézett cuccok most nagyon nagy segítség nekem, többnyire jól feltartják az ellent, amíg én hátulról küldöm a varázslatokat. Jah, és még csak 1 lényt tudok, de később lehet egyszerre több is...JAH, a duma közbeni kameraforgatás remek, SŐT, közben néha mászkálhatsz is, miközben a hozzád beszélő követ a tekintetével. Ezek apró dolognak tűnnek, de ÉLETET visznek a játékba!
(amúgy nekem is ez a Greenmangaming-es verzió van megvéve)
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4662, 90% AKKSI
- Új AKRACING CORE EX gamer szék dobozában, BONTATLAN!
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
...