Hirdetés
- Yettel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kori2
csendes tag
Van egy AVerMedia Hybrid Volar HX USB tunerem. Elég jó a cucc, de van egy kis hiba szoftverében. A hang néha szaggat Vista 64 alatt. XP32 alatt minden jó. ChrisTV alatt jó a hang de képe rosszabb emiatt szeretnék az AverTV6 mellett maradni. Valakinek van esetleg ötlete, hogy mi lehet ez? Esetleg egy új codec pakk segítene? Most Vista Codecs van fent (bár lehet hogy az avertv6 minden esetben a saját codecjeit használja)
Ha bekapcsolom a timeshiftet, akkor megszűnik a gond (ilyenkor a mentett, rosszabb minőségű felvételt látjuk).
Kipróbáltam Overlay Mixer, VMR és Enhanced Video Renderer módban is, de nem volt hozzá köze. FM rádió is beszaggat. A CPU Core2Duo @ 1,66Mhz, bírnia kellene, 15-25% a terhelés analóg tv módban. Esetleg ha volna valakinek ötlete megköszönném.
Üdv!
-
Kori2
csendes tag
válasz
FerNandor
üzenetére
Na nekem ettől rosszabb volt. Ennek az alján megtalálod a mintát.
60 csatornából kb. 30 ebben a minőségben jött pedig a tévén kifogástalan volt a minőség. A melegedés az természetes ezeknél. Ezek után nem tudom mit vegyek, Talán az Avermedia volar hx jobb?
-
Kori2
csendes tag
válasz
FerNandor
üzenetére
Állítsd át az országot Ausztriára vagy Németországra. Rögtön rendbe jönnek a színek. Ha nem akarod egyenként a TV-Centerben átállítani a csatornákat, akkor az autómatikus keresés előtt át lehet állítani az országot és az összes csatornát így fogja megkeresni.
Ha sikerült, akkor arra kérnélek hogy dobj fel egy képet, hogy milyen egy rosszabb minőségű csatorna, mert nekem teljesen zavaros volt a kép a 340-essel és a hang is recsegett, mígnem visszavittem a "terméket".
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Anime filmek és sorozatok
- Battlefield 6
- Arc Raiders
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Yettel topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LEGO klub
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
- IBM TS3200 48-Slot Tape Library (45E1330), 2x LTO-4 FC Tape Drive (35P2510)
- IBM TS3100 Tape Library (3573-L2U), 1x IBM LTO Ultrium 4 FC 4Gb/s Tape Drive (95P5817)-without Tapes
- Nintendo Switch 2 Mario Kart edition Gyári tok Gyárli fólia
- Apple watch Ultra 2 aktiválatlan új 1 év Apple jótállás
- HP Omen
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- Spiegen Rugged Armor Pro tok PS Portal-hoz
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest