- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okosórát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
FerNandor
őstag
Hát ez kemény...
Én felhívtam most a szervízt és arra jutottunk, hogy visszaküldöm és bevizsgálják.
Nem tudom, melyikek jók. Nem is értek hozzájuk, csak hallotam, hogy a pinnacle minőségibb meg jobb márka, ezért választottam ezt.
majd meglátjuk mi lesz, de csak jövő héten tudom megrendelni a garanciafutárt
majd írok, hogy mi lett.. meg majd te is, ha vettél újat, hogy az milyen.üdv
-
FerNandor
őstag
Jajj végre valaki válaszolt
... köszi a segítséget, közben hívtam ipont is és ők is mondták, hogy németo. vagy ausztriára kell rakni, namármost átraktam mind2-re egymás után és ugyanolyan sz@r. mármint attól jobb, amit korábban linkeltem, de normál tv adáshoz képest nagyon tré, itt a két link, most asszem mind2 kép ausztria beállítással történt, de a német is ilyen:
A hang amúgy egész jó, nem hallok benne recsegést meg ilyeneket.. viszont a tv-tuner meg az antenna kábel fém vége annyira forró, hogy 5 másodpercnél nem tudom tovább fogni... a kép magáért beszél
egyébként most hívtam az ipont és a garanciások már nem vették fel a telefont 18h-ig vannak... majd holnap... amúgy pénteken jött meg.
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF GAMING B760M-BTF WIFI D4 (Wifis DDR4 alaplap)
- XBOX Series S 512GB, 2026.12.10-ig gyári garanciával, dobozában, makulátlan állapotban eladó!
- 8/16BIT ISA Kártyák
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 16BIT ISA Kártya 286 proci + Cirrus Logic Chip
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest