Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei P60 Pro - kamera(telefon)
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
flurider
aktív tag
válasz
flurider
üzenetére
még mindigez:
Van egy conceptronic ctvusb2 típusú külső tunerem. Van hozzá lemez, meg minden, de vista alá csak béta driver van.
Ha felismertetem a vistával az eszközt, milyen egyéb programmal tudom használni a tunert? Vista alatt végtelen ideig töltődik a saját program, nem sikerül elindulnia. Nem sok időt fordítva rá leszedtem ilyen tunerprogramokat (pl uiVCR), de eddig kevés siker társult próbálkozásomhoz.. Valami olyasmi volt a gond, hogy semmifélét nem tudtam állítani. Emlékszem még XP alatt ment valahogy az alap program, meg annak a beállítása, mármint ki tudtam választani iylen PAL BG-t asszem (nincs jelentősége ha töknemazt, mert most nincsilyen állítási lehetőség)Áj dontnú váttudú
Egy műholdvevő dekóder egyébként amit rá akarok kötni koaxon keresztül.
Bejelentkezhetne má valaki, pl Szente Csaba
-
flurider
aktív tag
Hi !
Van egy conceptronic ctvusb2 típusú külső tunerem. Van hozzá lemez, meg minden, de vista alá csak béta driver van.
Ha felismertetem a vistával az eszközt, milyen egyéb programmal tudom használni a tunert? Vista alatt végtelen ideig töltődik a saját program, nem sikerül elindulnia. Nem sok időt fordítva rá leszedtem ilyen tunerprogramokat (pl uiVCR), de eddig kevés siker társult próbálkozásomhoz.. Valami olyasmi volt a gond, hogy semmifélét nem tudtam állítani. Emlékszem még XP alatt ment valahogy az alap program, meg annak a beállítása, mármint ki tudtam választani iylen PAL BG-t asszem (nincs jelentősége ha töknemazt, mert most nincsilyen állítási lehetőség)Áj dontnú váttudú
Egy műholdvevő dekóder egyébként amit rá akarok kötni koaxon keresztül.
Kösz előre is.
flew
Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 4
- OLED TV topic
- OpenMediaVault
- Okos Otthon / Smart Home
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RX 7600 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z270F i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest