Hirdetés
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Macrodroid
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Már az új Sony mobil színeit is megnézhetjük
Új hozzászólás Aktív témák
-
flurider
aktív tag
válasz
flurider
üzenetére
még mindigez:
Van egy conceptronic ctvusb2 típusú külső tunerem. Van hozzá lemez, meg minden, de vista alá csak béta driver van.
Ha felismertetem a vistával az eszközt, milyen egyéb programmal tudom használni a tunert? Vista alatt végtelen ideig töltődik a saját program, nem sikerül elindulnia. Nem sok időt fordítva rá leszedtem ilyen tunerprogramokat (pl uiVCR), de eddig kevés siker társult próbálkozásomhoz.. Valami olyasmi volt a gond, hogy semmifélét nem tudtam állítani. Emlékszem még XP alatt ment valahogy az alap program, meg annak a beállítása, mármint ki tudtam választani iylen PAL BG-t asszem (nincs jelentősége ha töknemazt, mert most nincsilyen állítási lehetőség)Áj dontnú váttudú
Egy műholdvevő dekóder egyébként amit rá akarok kötni koaxon keresztül.
Bejelentkezhetne má valaki, pl Szente Csaba
-
flurider
aktív tag
Hi !
Van egy conceptronic ctvusb2 típusú külső tunerem. Van hozzá lemez, meg minden, de vista alá csak béta driver van.
Ha felismertetem a vistával az eszközt, milyen egyéb programmal tudom használni a tunert? Vista alatt végtelen ideig töltődik a saját program, nem sikerül elindulnia. Nem sok időt fordítva rá leszedtem ilyen tunerprogramokat (pl uiVCR), de eddig kevés siker társult próbálkozásomhoz.. Valami olyasmi volt a gond, hogy semmifélét nem tudtam állítani. Emlékszem még XP alatt ment valahogy az alap program, meg annak a beállítása, mármint ki tudtam választani iylen PAL BG-t asszem (nincs jelentősége ha töknemazt, mert most nincsilyen állítási lehetőség)Áj dontnú váttudú
Egy műholdvevő dekóder egyébként amit rá akarok kötni koaxon keresztül.
Kösz előre is.
flew
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Otthoni időjárás-állomás
- Spórolós topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Nintendo Switch 2
- Milyen monitort vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- ÚJ AMD 1080/1440p Gamer : Ryzen 5 5600 / 16GB DDR4 / RX 7600 8GB / 500GB SSD / 500GB HDD
- Apple Macbook Pro 14 M4 Pro eladó! 24/512GB 12C/16C, 100%/83Ciklus Apple Care+ 2027.03.10-ig
- Full HD Gamer PC / Intel i5 7500 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 128GB SSD / 500GB HDD / Garancia
- Apple Macbook Pro 14 M3 8/512GB 8C/10C 83 ciklus/100% eladó! Patika, 12 hónap bolti garancia!
- Playstation 5 lemezes eladó!
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- Asus Zephyrus G16 GAMING Notebook! Ultra 9 185H / RTX 4060 / 32GB 7500MHz / 1TB! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest