Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Microsoft Rewards
- iPhone topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
Új hozzászólás Aktív témák
-
flurider
aktív tag
válasz
flurider
üzenetére
még mindigez:
Van egy conceptronic ctvusb2 típusú külső tunerem. Van hozzá lemez, meg minden, de vista alá csak béta driver van.
Ha felismertetem a vistával az eszközt, milyen egyéb programmal tudom használni a tunert? Vista alatt végtelen ideig töltődik a saját program, nem sikerül elindulnia. Nem sok időt fordítva rá leszedtem ilyen tunerprogramokat (pl uiVCR), de eddig kevés siker társult próbálkozásomhoz.. Valami olyasmi volt a gond, hogy semmifélét nem tudtam állítani. Emlékszem még XP alatt ment valahogy az alap program, meg annak a beállítása, mármint ki tudtam választani iylen PAL BG-t asszem (nincs jelentősége ha töknemazt, mert most nincsilyen állítási lehetőség)Áj dontnú váttudú
Egy műholdvevő dekóder egyébként amit rá akarok kötni koaxon keresztül.
Bejelentkezhetne má valaki, pl Szente Csaba
-
flurider
aktív tag
Hi !
Van egy conceptronic ctvusb2 típusú külső tunerem. Van hozzá lemez, meg minden, de vista alá csak béta driver van.
Ha felismertetem a vistával az eszközt, milyen egyéb programmal tudom használni a tunert? Vista alatt végtelen ideig töltődik a saját program, nem sikerül elindulnia. Nem sok időt fordítva rá leszedtem ilyen tunerprogramokat (pl uiVCR), de eddig kevés siker társult próbálkozásomhoz.. Valami olyasmi volt a gond, hogy semmifélét nem tudtam állítani. Emlékszem még XP alatt ment valahogy az alap program, meg annak a beállítása, mármint ki tudtam választani iylen PAL BG-t asszem (nincs jelentősége ha töknemazt, mert most nincsilyen állítási lehetőség)Áj dontnú váttudú
Egy műholdvevő dekóder egyébként amit rá akarok kötni koaxon keresztül.
Kösz előre is.
flew
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Szólánc.
- Arc Raiders
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Még idén kézbe vehetjük a NEOGEO felújított kiadását
- EAFC 26
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- További aktív témák...
- LG 27GX790A-B 2K-480HZ-0.03MS 3 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- Szolid RDY2PLAY Gamer PC - Ryzen 2600 // 16GB DDR4 // GTX 1080 // 512SSD + 2x1TB HDD // WIN 11 PRO
- AMD Ryzen 5 1600X AM4
- Eladó Apple iPad (2020) 2. generáció Cellular + WiFi 512 GB
- iPhone 16 128GB gyári független hibátlan 2028.10.20. Apple jótállás
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- Lenovo Yoga 7 2in1 OLED FHD+ Ultra 5 125H 16 GB DDR5 7467 MHz Magyar helyszíni garancia 2028.06.
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
- Asus BTF White GAMING PC! 7800X3D / RTX 5070 Ti / B850 / 32GB 6000MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest