Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• pigsty

aktív tag

válasz Balinov #654 üzenetére

...hát a pacák, akitől kaptam kölcsön ezt a tunert, mondta is, elsősorban valami közepes mezőnyt, és/vagy 10e Ft körüli eszközöket szokott venni, ha elektronikáról, PCről van szó. Így került hozzám ez a nem túl ismert és támogatott valami.

Végül is felismeri rendesen a tunert, pontosabban a chippet.
    Ez a Conceptronic PVR (CTVFMi) nincs is benne a támogatott tuner listában, gőzöm sincs az ottani 20 fajta közül melyikhez áll felépítésben, tudásban legközelebb az enyém.
    A legújabb Beta verziót szedtem le a FlyTV-ből, a v2.38 RC2-t. jópofa, hogy a kevés támogatott nyelvben a magyar is benne van.

Ezekkel a beállításokkal rendesen megy a hang is. Elsősorban a Render audio stream through PCI DMA at preview bepipálása adta a hangot. Míg a Winamp max hangerőn is közepesen szól, a Fly hangereje 15%nál is majdnem üvölt, de ez a legkisebb baj.
    Ha a választható tunerekből a képen látható LifeView FlyTV Prime van beállítva, van kép és hang is. Igazából VHS composithoz mindegy, tud-e hangolni TV/FM-et.

ja, igen, PCI sínes a tuner. A Win meg friss, nincsen agyontelepítve más codecekkel, stb.

viszont ha DV AVIba akarok felvenni, és mondjuk fél percig recordra rakom, majd leállítom, az Fly GUI-a nem reagál, a Win megy tovább, de kilépni, restartolni sem lehet, csak resettel.... :W

marad a Nero vision a VHS archiválásra (MPEG-2 4000kbsben), végül is a nagyja nem nekem lesz, nem szenvedek meg a DV AVI és MJPEG meg hasonló kimeneti fájlokért, úgyis átlagon aluli a kazetták minősége. A kábelTV rendszerrel is bajok lehettek, régi kazik szinte biztos AM-mikrósak, de kellett a fenének tárolni pincében a kazettákat, a szalagok szélén kinőtt a penész, ha a kazi műanyag átlátszó részén nézem... :O még jó, hogy VHS magnót is kölcsön kaptam, nem sajátot piszkolom be ezzel. :o

Új hozzászólás Aktív témák