Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Új hozzászólás Aktív témák
-
pigsty
aktív tag
...hát a pacák, akitől kaptam kölcsön ezt a tunert, mondta is, elsősorban valami közepes mezőnyt, és/vagy 10e Ft körüli eszközöket szokott venni, ha elektronikáról, PCről van szó. Így került hozzám ez a nem túl ismert és támogatott valami.
Végül is felismeri rendesen a tunert, pontosabban a chippet.
Ez a Conceptronic PVR (CTVFMi) nincs is benne a támogatott tuner listában, gőzöm sincs az ottani 20 fajta közül melyikhez áll felépítésben, tudásban legközelebb az enyém.
A legújabb Beta verziót szedtem le a FlyTV-ből, a v2.38 RC2-t. jópofa, hogy a kevés támogatott nyelvben a magyar is benne van.Ezekkel a beállításokkal rendesen megy a hang is. Elsősorban a Render audio stream through PCI DMA at preview bepipálása adta a hangot. Míg a Winamp max hangerőn is közepesen szól, a Fly hangereje 15%nál is majdnem üvölt, de ez a legkisebb baj.
Ha a választható tunerekből a képen látható LifeView FlyTV Prime van beállítva, van kép és hang is. Igazából VHS composithoz mindegy, tud-e hangolni TV/FM-et.
ja, igen, PCI sínes a tuner. A Win meg friss, nincsen agyontelepítve más codecekkel, stb.viszont ha DV AVIba akarok felvenni, és mondjuk fél percig recordra rakom, majd leállítom, az Fly GUI-a nem reagál, a Win megy tovább, de kilépni, restartolni sem lehet, csak resettel....

marad a Nero vision a VHS archiválásra (MPEG-2 4000kbsben), végül is a nagyja nem nekem lesz, nem szenvedek meg a DV AVI és MJPEG meg hasonló kimeneti fájlokért, úgyis átlagon aluli a kazetták minősége. A kábelTV rendszerrel is bajok lehettek, régi kazik szinte biztos AM-mikrósak, de kellett a fenének tárolni pincében a kazettákat, a szalagok szélén kinőtt a penész, ha a kazi műanyag átlátszó részén nézem...
még jó, hogy VHS magnót is kölcsön kaptam, nem sajátot piszkolom be ezzel.
Új hozzászólás Aktív témák
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS CM 700W
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

még jó, hogy VHS magnót is kölcsön kaptam, nem sajátot piszkolom be ezzel.