Aktív témák
-
TalkCafe del Mar
tag
válasz
TalkCafe del Mar #2 üzenetére
Másrészt, a linkelt képek annyira rettenetes minőségűek és kicsi felbontásúak, hogy semmit sem lehet látni rajtuk.
Így a képek alapján segíteni nem tudok.
Mikor olvastam a gondodat, első 5letem rögtö 1 nagyobb, jobban szellőző ház vétele volt.
A vízhűtés valószínűleg tényleg nem oldaná + a gondodat, bár a videókártyát és a több persze a többi chipet hűthetnéd vele, az is használna valamit.
A winyókat én a hangjuk és a hűtés miatt 1 szivacslapra helyeztem 4 távtartó kiséretében, így köztük is vagy 2-2,5 centi és a szivacstól is van 1 kicsi távolság. Aztán fogtam, elé tettem 1 ventit és az nyomta át köztük a leveegőt.
Igaz, ezek nem SCSI és S-ATA winyók, így már levettem a ventit, mert túl zajos volt. Szeretem a csendet :)
De neked mindenképp elkelne ilyesmi. És amennyire láttam, talán lenne is 1 kevéske helyed ilyesmire. Kicsit hátrébb teszed a vinyókat a házban, és eléjük rögtön befér akkor már 1 venti :)
De ha jobban látnám a gépet, akkor talán használható 5lettel is tudnék szolgálni.
Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged