- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Aktív témák
-
behappy
aktív tag
válasz
TalkCafe del Mar #12 üzenetére
ja, tudom, hogy rossz képek, de 7650től csak ennyire tellik. :( Köszi a jo 5leteket!
-
TalkCafe del Mar
tag
válasz
TalkCafe del Mar #2 üzenetére
Másrészt, a linkelt képek annyira rettenetes minőségűek és kicsi felbontásúak, hogy semmit sem lehet látni rajtuk.
Így a képek alapján segíteni nem tudok.
Mikor olvastam a gondodat, első 5letem rögtö 1 nagyobb, jobban szellőző ház vétele volt.
A vízhűtés valószínűleg tényleg nem oldaná + a gondodat, bár a videókártyát és a több persze a többi chipet hűthetnéd vele, az is használna valamit.
A winyókat én a hangjuk és a hűtés miatt 1 szivacslapra helyeztem 4 távtartó kiséretében, így köztük is vagy 2-2,5 centi és a szivacstól is van 1 kicsi távolság. Aztán fogtam, elé tettem 1 ventit és az nyomta át köztük a leveegőt.
Igaz, ezek nem SCSI és S-ATA winyók, így már levettem a ventit, mert túl zajos volt. Szeretem a csendet :)
De neked mindenképp elkelne ilyesmi. És amennyire láttam, talán lenne is 1 kevéske helyed ilyesmire. Kicsit hátrébb teszed a vinyókat a házban, és eléjük rögtön befér akkor már 1 venti :)
De ha jobban látnám a gépet, akkor talán használható 5lettel is tudnék szolgálni. -
behappy
aktív tag
válasz
TalkCafe del Mar #2 üzenetére
nem feltétlenül. 80GB SATA Seagate 32K huf (sztem nem drága annak ellenére, hogy elég uj technologia), a SCSI-k pedig régiek, 2X 2GB, de imádom őket és ki nem veszem soha. :)
Aktív témák
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- ASUS TUF Gaming F16
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest