- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Hirdetés
Aktív témák
-
Lomos
aktív tag
válasz
gaborthefirst #14 üzenetére
ugy gondolod ez igy helyes??? hat en nagyon nem... az 512 SD RAM legyen mar mindenhol hasznalhato, es ne a felhasznalo szivja a gazt, es pazarolja a benzint/idot az utanarohangalas miatt. Szerencsem volt, mert rendes volt a kereskedo, de mi van ha rajtam marad mondjuk 2*256 amit csak 256nak lat? Hmm? Kenhetem a hajamra....vagy rafizetessel szerzek masikat. Hat azert ez eleg gaz. A szabvany az legyen szabvany, es nemar en szopjak miatta mert kenegetnek osszevissza gyartok...
-
Lomos
aktív tag
-
Lomos
aktív tag
ahh...szopas, lap nem szereti ezeket a memoriakat...
nem akarok reklamot csinalni, de a nagyker ahol vettem iszonyat rendes, es mondta vigyem vissza, es kicserelik, vagy jovairjak. Azert valahogy igy kene hozzaallni mindenkinek a dolgokhoz.
most rohanok, mert van fel oram a temara :))
kedven orszagos halozatban elerheto kek feliratos boltunk mit mondana erre?
-Beszoptad kiskomam, 80% aron visszavesszuk, es meg kerjel elnezest is... -
Lomos
aktív tag
bakker, tokonszurom magam. Vettem 2*256 noname ramot, es ez az istenverte lap csak 128at lat belole egyenkent. Mostmar tenyleg nem tudok mit csinalni, valaki mondjon pliz valami okosat, mert az oruletbe kerget.
Az ok hogy a 815 chipset nem tud egyben 512-t, de 2*256ot miert nem????????? -
Lomos
aktív tag
kezikonyv szerint nem, idezem:
''Supports SDRAM (available in 64,128,256,512 densities) up to 512 Mb''
ebbol nekem az derul ki, hogy tudnia kene. Namost nem tudja, mert felhomalyositottak, hogy i815 chipset nem tudja. Kb. ez a BX szint bakker...meg az is megeszi a 256os modult, nevetseges.
AMD Powwa van mar megint :)))
najo, megoldodott amugy, thx -
Lomos
aktív tag
sziasztok!
beirom kulon temaba, mert eleg idegtepo a dolog. Szal nem megy egyutt. Elvileg egy noname 512 SD RAM, amit a nevezett lapba belenyomtam, es csak 256ot lat belole.
(alternativ megoldaskent ha esetleg valakinek van uj 2*256 mega, akkor szamlaval meg mindennel egyutt elcserelem szivesen.)
elore is kosz
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest