- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
GodGamer5
addikt
Régi konzolokhoz vannak speckó kábelek amikkel jobb lesz a kép, persze a grafika ettől még ocsmány marad.🙂 Nekem volt anno 97-ben, ( és most is van) N64-em és kikérem magamnak, hogy szar lett volna a kontrollere. A Mario 64 anno ezel az analógos kontrollerrel maga volt a csoda...🙂
Mondjuk sok munka és kis eladás ide vagy oda, szerintem húzós az ára ennyiért.
Amúgy ránézésre javítottak a karaktermodelleken is, úgyhogy tényleg nem egy összehányt port lett. -
Crus
őstag
Anno rendkívül alacsonyan volt nálam a léc az ilyen lövöldékkel kapcsolatban. Nem azt mondom, hogy Day 1 toltam, de a megjelenést követő pár hónapon belül. Úgy talán a feléig, de addig is csak szenvedtem vele, rettenetesen unalmas volt.
Nézzétek már meg, hogy amikor ez a moslék megjelent milyen lövöldékkel toltuk? Teljesség igénye nélkül: Quake 2, Golden Eye 007, MDK, Outlaws, Blood, Hexen II, Duke Nukem 3D és akkor az más stílusú AAA címeket inkább meg se nézd, mert ilyen FF VII, meg Fallout, Tomb Raider, Dungeon Keeper nevek fognak szembejönni.
Szó szerint ilyen a közepest alulról se címekre nem volt a többségnek ideje. Belefulladtunk a jobbnál jobb címekbe. Annyira kellett ebből Remaster, mint a Heroes III HD...
-
L_ajos
őstag
1. nem vagyok szakértő és ez egy vélemény volt, ami az enyém. Egyáltalán nem kellett volna megmutatnod mekkora okos vagy, és véletlen sem kellett volna erre reflektálnod.
2. nem szoktam másokba beleállni még véletlen sem ha valamit nem úgy gondolok ahogy azt ő lát.
3. nem szoktam feleslegesen senkit sem kioktatni hogy szerintem az miért nem úgy van, hanem vagy elfogadom, vagy ha nem akkor görgetek.Az hogy ki az észkombáj gyönyörűen látszik a stílustalan, modortalan okoskodásodból.
Nekem ez ennyit érne ha érdekelne.
Neked meg ennyit sem sikerült felfognod.
Kellemes hétvégét.Ja és "fajtád" neked van kiscsávó.
-
Heroes fan
őstag
Így hogy mindenkihez eljutott van esélye, főleg hogy nem kér paks 2 őt. Meg az értékelést elnézve jó lett. Nintendó 64 megcsak múzeumba van ha van belőle még. Nagyon jó hogy jönnek a portok még ilyen rohadt régről is. Nekem is kimaradt teljesen, mivel ilyen szarom nem volt sose.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged