- Jégcsákány is megirigyelné a Realme GT 7 hőelvezetését
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Akciófigyelő: Ütős ajánlatokkal nyit újra a Xiaomi Store az Arena Mallban
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
L_ajos
őstag
1. nem vagyok szakértő és ez egy vélemény volt, ami az enyém. Egyáltalán nem kellett volna megmutatnod mekkora okos vagy, és véletlen sem kellett volna erre reflektálnod.
2. nem szoktam másokba beleállni még véletlen sem ha valamit nem úgy gondolok ahogy azt ő lát.
3. nem szoktam feleslegesen senkit sem kioktatni hogy szerintem az miért nem úgy van, hanem vagy elfogadom, vagy ha nem akkor görgetek.Az hogy ki az észkombáj gyönyörűen látszik a stílustalan, modortalan okoskodásodból.
Nekem ez ennyit érne ha érdekelne.
Neked meg ennyit sem sikerült felfognod.
Kellemes hétvégét.Ja és "fajtád" neked van kiscsávó.
-
L_ajos
őstag
Ez az 5 EUR-s kategória. Azért van bőr...
Új hozzászólás Aktív témák
ph 23 év után kitörve a Nintendo 64 rabságából a Turok 3 végre ellátogatott PC-re és a modern konzolokra is.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Társasjáték topic
- Jégcsákány is megirigyelné a Realme GT 7 hőelvezetését
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- TCL LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Napelem
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen autót vegyek?
- Politika
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- iPhone 14 pro max 256gb Space Black 2026.03. ig Garancia
- Lenovo Thinkpad X270, 12,5" FHD , I5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év gara
- Lenovo Thinkpad X260, 12,5" HD , I5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év garan
- ZBook Studio 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13700H RTX 3000 Ada 32GB DDR5 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest