Új hozzászólás Aktív témák
-
peugeotmate
őstag
válasz
kelzsoca #754 üzenetére
Bocs,nem olvastam vissza,mert a keresőbe beírtam hogy 'Nokia e52',de nem talált semmit.Igazad van,visszaolvashattam volna! Bocsi még egyszer!
De viszont az nagyon gáz, hogy nem lehet az újabb Nokiákat TurboSIMmel használni! Ráadásul ezkivétel nélkül igaz az összes TurboSIMre,és nem léptek rá a (TurboSIM) gyártók?!
-
WonderCSabo
félisten
válasz
kelzsoca #750 üzenetére
Arra gondolsz, hogy szép lassan az összes telefon gyártó szoftveresen letiltja a Turbo Simet, a Turbo simesek meg nem tudnak/akarnak tenni ellene semmit? Így nem szívesen vennék ilyet...
Szerk.: Vagy a "gyártók" alatt a tsim gyártókat érted? Mert az elvárt, hogy tudjanak a dologról...
-
-
babati
aktív tag
válasz
kelzsoca #718 üzenetére
már megbocsáss de akár mennyire laikus egy ember nem fog heteket olvasgatni egy kártyáról az "új" telefonja nélkül. szerintem sok embert a gyorsaság kényszeríti arra hogy megvegyen minden szöszt. venni nem vettem turbo simet de nekem is egy ismart tipusú van amit egy ku990-hez kaptam és hol megy vele hol nem, ezért én jól tudok kijönni belőle hisz eladom és az árából kiüttetem a telefont. úgyhogy sok sikert a korrekt eladóknak és nem sok sikert a maj.oknak.
-
-
Tomocso
tag
válasz
kelzsoca #423 üzenetére
AHA!!! Az MMS miatt van.
Akkor küldtem rá egy MMS-t amit nem kapott meg a tel (nem tudom miért) amióta kapjuk ezeket!! De akkor miert nem jeleníti meg az SMS-t? miert csak a hatterben kapja??
Ja, meg miert nem kapom meg az MMS-t? Eddig megkaptm.
Mindegy ugy néz ki akkor nem emelt díjas sz*rsagrol van szó!! -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest