Hirdetés
- iPhone topik
- Mozgás közben is megtalálhatod az Apple új nyomkövetőjét
- Google Pixel topik
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
haromegesz14
senior tag
Közbe leellenőriztem és rájöttem, hogy igen csak az első 50 páros szám összegét írattam ki. Tovább meg van, hogy miért gondolta,. hogy az úgy jó lesz, volt egy kis segítség biggyesztve a feladat mellé: " A ciklust vegyük egytől ötvenig, majd a ciklusmagban vegyük a ciklusváltozó kétszeresét - így megkapjuk a páros számokat "
Szóval a feladat amire én válaszoltam az így szólt:
Készítsünk programot, amely az első 100 db. számból kiválogatja a páros számokat és kiírja azok összegét
-
haromegesz14
senior tag
Szelektív olvasóknak: nem oktatási intézmény bármilyen nemű órájára készült/készül a többi sem, hanem csupán a nyelv felidézésére.
Ciklusváltozó kétszeresével számoltam, így megkapva a páros számokat. ( Persze lehet rossz elgondolás
)Ez mivel még a 3. feladatsor utolsó 2 feladat, nincs még tudomásunk bármi egyéb más ciklus eljárás illetve feltételvizsgálat létezéséről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4183, 100% Akkumulátor
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

)