- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Yettel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
Aktív témák
-
Rover623
félisten
A BGI-kkel nekem sajna eddig nem volt túl sok jó tapasztalatom, lassúak, esetenkén bugzanak, nincs duplapuff , kevés szín , nem mindenhol müxik stb...
Mert nem jutottál hozzá annak idején az enyémhez...
Kevés szín? A graph.tpu korlátai miatt ennyit lehetett használni (256). Lehetett többet is (csináltam HiColor-t is) de akkor a progiban spec hívásokat kellett alkalmazni, ergo elveszett a kompatibilitás, nem lehetett egyszerűen megoldani hogy a progi alatt csak a BGI cserélődjön a vasnak megfelelően.
Nemcsak VESA-t csináltam, volt natív SVGA is, közvetlen chip-kezeléssel...
Amcsiba eladott szoftver is készült vele, 15.000 eladott példányból két tucat problémás eset volt...pedig 95-96 környékén az ottani eszközpark nem kicsit tért el a mienktől...a legtöbb VGA karit csak ''papíron'' láttam
97 végén, amikor befejeztem a fejlesztést, az országban fellelhető összes VGA kompatibilis karit kezelte...
Azért kellett leállnom vele, mert a Borland nem segített abban, hogy továbbléphessek! A graph unitban vannak bugok (heap kezelés), és korlátok. Ezt akartam feloldani egy átdolgozott graph.tpu-val, de nem adták a forráskódot
Új graph-ot írni, meg rámozdulni a kártyákban megjelenő 2D és 3D gyorsítófunkciókra is...hobby szinten már nem volt kivitelezhető...
P.S.:
Egyébként ma (2005)-ben én sem javaslom a DOS-os környezetet grafikai alkalmazásra...
Aktív témák
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest