Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Megjelent a OnePlus 13T
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Aktivitáskövető és füles is érkezett az új Motorolákkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
Nyilván nem, hanem eddig. Én sosem veeszek GSM-ből tokon kívül semmit, de az a véleményem, hogy aki nem fog a GSM-em vásárláson minimum 20-30 százalékot, az hülye.
Tehát ha már megveszi bizonytalan helyről, akkor fogjon is rajta valamit. Ne 40 ezret egy 350 ezres telefonon, hanem 80-at, 100-at. -
joey04
titán
-
lalika740
aktív tag
Hát igazság szerint én tényleg nem nagyon használom a garit mert sütünk cseréltem a telefonom.Azert nem mindegy hogy 300 ért vagy 400 ért veszem meg főleg hogy 1 hónap múlva el is adom és veszek másikat.Pesrsze ha 1-2 évre vennék telefont akkor jobban megnézném a honnan veszem meg.De egyébként a gyári gyári is 1 év a 2. év az szavatosság vagy termekgarancia ami alig ér valamit .Az az 1 év a fontos.De egyébként komolyan mondom a turbado velem mindig korrket és gyors volt eszembe nem jutott hogy ilyen megtörténhet.De meg szerintem nekik sem.Itt az anyacég bezsebelte a nagy pénzt aztán mindenki úgyis ezeket fogja támadni nem az igazi felelősöket.De ez egy másik történet.
-
Zebu
addikt
Az a gond hogy működik ez az idióta importőr/nagyker hálózat, és a gyártó nem mondja azt, hogy szarik rá hol szerezted be. A terméket biztos ő gyártotta, ezért nem a fogyasztónak kelljen már bizonyítani plusz utánajárni, hogy most kin keresztül lett ez beszerezve ahhoz, hogy gariztathasd. Itthon nyomozhatsz milyen garlevelet kapsz, hova szól, stb... vadkelet...
Alapból ez az egész megkülönböztetés gáz. Ilyen szempontból az apple korrekt. Ha az imei valid, regisztrálod és látod is mikor meddig van gari. semmilyen papírt nem kérnek. Kb ugyanez van az IQOS-szal is, svájcban nekem így ment a DTSWISS kerekemmel, amit Németországból vettem, de ott gariztattam. Tehát ez csak egy döntés a gyártó részéről és kész. Én inkább fizetek többet, építse be a termék árába és csókolom.
-
lalika740
aktív tag
Legyen 25% de azért kijelző hiba meg alaplap hiba ritkábban fordul elő .Az a baj hogy hivatalos helyen mondjuk egy csúcs telefon nál 100 ezer a differencia.lassan abból egy új kijelző is kijön.Persze az lenne a legjobb ha ilyen turbados összeomlástól nem következmények be mert bárki bármit mond a web aruhazakbol több évig az első 3 ban volt.Persze hogy megbiztam és megbízták benne az emberek.Az hogy ők kiskapu val adót csaltak az nem az emberek hibája akik vásároltak.Ilyen a világ sajnos.
-
lalika740
aktív tag
Láttam nahát hogy milyen okos az az ember főleg így utólag meg úgy hogy nem kell fizetnie a telefonkert mert megkapja ingyen akkor én azt mondanám vegyenek a hivatalos forrásokból.Csak Magyarország ön nincs mindenkinek annyi pénze és számít az az 50 ezer egy csúcs mobilnál.Foleg amennyi pozitív értékelése volt a turbadonak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest